Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Gardener27 18:23, 10 lip 2017

W zawilcach się zakochasz, one się ładnie sieją więc jest duże prawdopodobieństwo że będzie na wiosnę ich więcej, za jakieś 3 lata

Myślę nad tym towarzystwem Hmm ... a może by tam dać rozplenice ale te niskie np. little bunny a jak nie to iść w byliny np. geranium lub astrowate.
Kokesz 18:31, 10 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Jak zobaczyłam te kulki u Ciebie, to nie wytrzymałam i wykulkowałam swoje tawuły i bukszpany
Zaraz lepiej wyglądają, jak od fryzjera
AsiaK_Z 18:40, 10 lip 2017

Gardener27 napisał(a)
W zawilcach się zakochasz, one się ładnie sieją więc jest duże prawdopodobieństwo że będzie na wiosnę ich więcej, za jakieś 3 lata

Myślę nad tym towarzystwem Hmm ... a może by tam dać rozplenice ale te niskie np. little bunny a jak nie to iść w byliny np. geranium lub astrowate.

Generalnie koloru mi trza, bo teraz są tam tylko liatry (białe i różowe), zawilec, molinie, morning lighty, trzmieliny, kulki golden globe no i Gwiazda rabaty - Katalpa
AsiaK_Z 18:41, 10 lip 2017

Kokesz napisał(a)

Jak zobaczyłam te kulki u Ciebie, to nie wytrzymałam i wykulkowałam swoje tawuły i bukszpany
Zaraz lepiej wyglądają, jak od fryzjera

Lecę obloooookać
wiunia 23:08, 10 lip 2017

Asiu ale masz wypieszczone te rabaty! Taki porządeczek robi dobrą robotę tawułki przycięte wzorcowo!
Ewa777 23:20, 10 lip 2017

Ale Ci szybko liatry wyrosły
Nie wiem jak jest z tymi zawilcami jesiennymi, bo mi wszystkie padły po zimie
Zana 07:56, 11 lip 2017

Ciasteczkowa się zapełnia. Podziwiam tę Twoją monstrualną hortensję. Częściej wstawiaj szersze kadry, bo przecież nie masz się czego wstydzić, porządeczek aż miło popatrzeć.
AsiaK_Z 10:07, 11 lip 2017

wiunia napisał(a)
Asiu ale masz wypieszczone te rabaty! Taki porządeczek robi dobrą robotę tawułki przycięte wzorcowo!

Dzięki Wioluś wygląd tawuł już mnie denerwował, potargane, rozlazłe, takie bleeee I w ogóle już ładnie się zagęściły, a o to mi głównie chodziło
AsiaK_Z 10:29, 11 lip 2017

Ewa777 napisał(a)
Ale Ci szybko liatry wyrosły
Nie wiem jak jest z tymi zawilcami jesiennymi, bo mi wszystkie padły po zimie

Ten zawilec też miał późny start, ale w końcu się zdecydował na współpracę. Liatry dobrze się czują póki co najstarszy okaz ma już ze 100 - 120 cm wys.
AsiaK_Z 10:31, 11 lip 2017

Zana napisał(a)
Ciasteczkowa się zapełnia. Podziwiam tę Twoją monstrualną hortensję. Częściej wstawiaj szersze kadry, bo przecież nie masz się czego wstydzić, porządeczek aż miło popatrzeć.

Gigantka w tym roku daje popis była mokra wiosna, teraz też co rusz pada i chyba to jej baaaardzo odpowiada
Porządeczek Aniu tylko na froncie
Za domkiem "ogród bardzo naturalistyczny"