Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 21:52, 20 lip 2017

gobasia napisał(a)

przyleciałam zobaczyć potffora...no i jest ale okaz!!!

Taaaaaak, w tym roku daje pokaz jest na czym oko zawiesić
AsiaK_Z 21:53, 20 lip 2017

Kokesz napisał(a)

Basenik...fajnie

Gdybym ja sobie zafundowała basen w moim ogródku, to dopiero miałabym widownię na balkonach, hi hi

Ale by sąsiedzi mieli piękny widok
JulkAd 13:35, 21 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Gorąco, to fakt przez 1,5 godziny robiłam za fokę w basenie czuję się jak wymoczek a mam jeszcze do przekopania kawałek mojego bałaganu za domkiem, na szczęście tam już jest cień
Julkaaaa a dzie Cię niesie? Nad morze? Suuuuper, szkoda, że tylko pomachasz po drodze może gdzieś stanę z jakąś tabliczką? Tylko przy której drodze?

Nie Asiu, będę w Poznaniu, ale muszę odwiedziny w szpitalu zaliczyć i jesteśmy umówieni do chrześniaka mojego męża. Rano w niedzielę pewno znowu odwiedziny i do domu, nie bardzo z czasem będzie ...ja to jednak na spokojnie wolę się spotykać , bez pośpiechu coby mi małż nie tupał nogami

Ps: basenik dobra sprawa ...szkoda, że nie mam miejsca na taki ogrodowy
AsiaK_Z 13:53, 21 lip 2017

Oooooj to Małża trza spacyfikować aleeeee od szpitali najlepiej jak najdalej, chyba że położniczy bo dzidzia w drodze
Spoko Juluś znajdziemy czas by na loooozie się spiknąć
Anda 14:19, 21 lip 2017

Potfora też oblukałam, straszny jest
Asiu, ładnie masz już bardzo
Cieszę się na sierpień
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 14:29, 21 lip 2017

Ewuś ja też już tupię nogami
Dzięki Kochana, ale jeszcze mnóstwo pracy przede mną. W tym roku ogrodzenie nowe byśmy chcieli zrobić i będę musiała "potfffforę" przenieść i chyba tym zrobię jej krzywdę
Anda 14:32, 21 lip 2017

Oj, a nie da się jej tam zostawić i po prostu przyciąć na czas robienia ogrodzenia?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 14:38, 21 lip 2017

Przycięcie to też dobry pomysł, ale docelowo na jej miejscu chciałabym tuje... no chyba żeeeeeeee tuje po obu jej stronach..... chciałabym też sensownie, w miarę zaaranżować ten mój rodos
olga80 14:39, 21 lip 2017

e no piękna ta Potffora czy ja dobrze zrozumiałam,że rodzina się powiększy
Anda 14:40, 21 lip 2017

To zastanów się Asiu, bo wiesz, czasem przy przesadzaniu dużych krzewów można je stracić. Nie zawsze, ale czasem.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies