Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

mateuszmichn 21:40, 20 sie 2015

babka napisał(a)

pies zeżarł

Serio??
Jeszcze nie słyszałem o psach które jedzą beton
Następnym razem musisz dobrze wysuszyć i wystawić twarda, to się wtedy zdziwi jak ugryzie
babka 21:50, 20 sie 2015

Serio serio
Wczoraj częściowo zdjęłam szkło by szybciej wyschła, zwłaszcza ta część gdzie było zbyt dużo wody. Tofik lubi czasem ziemię polizać to posmakował i świeżego betonu Chyba sygnalizuje że brakuje mu wapna
Jutro zrobię zdjęcie kuli z ubytkiem Schnie dalej, mąż mówi że się da zaszpachlować ale ja wątpię czy coś z tego będzie bo się bardzo osypuje
mateuszmichn 22:07, 20 sie 2015

Spróbuj rozrobic trochę zaprawy i wypełnij tamto miejsce.
Żeby tylko tyfikowi beton nie stwardział, bo mu dupsko rozerwie
babka 22:11, 20 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)
Spróbuj rozrobic trochę zaprawy i wypełnij tamto miejsce.
Żeby tylko tyfikowi beton nie stwardział, bo mu dupsko rozerwie

Mam nauczkę by czytać opakowania, następne zrobię już z cementem
07_Rene 22:12, 20 sie 2015

babka napisał(a)

Już chyba nie chcę ogrodu bo i tak nie umiem

Ty coś bredzić zaczynasz! i tu, i u mnie... A ja Ci alionuszkę ukorzeniłam weż się wgarść kobito... nową kulę sobie zrobisz... jeszcze bardziej okrągłą i doskonalszą niż ta pierwsza
W ugryzienie zawsze możesz rojnika wsadzić
Iwk4 22:20, 20 sie 2015

O, Matko Ola, szkoda psa, ale się na głos śmieję
Co tam kula, będziesz to wspominać
U Ewy zabaewy psy robią wyścigi do krzaczka po pomidory, u ciebie beton wcinają. Daj im owoców może
beata_m 22:25, 20 sie 2015

Ja też na kulki betonowe przyszłam matko dobrze, że nie zjadł całej kiedy się chwalić będziesz?????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babka 22:27, 20 sie 2015

Reniu, to nie przez kulę przecie, rozbawiło mnie to do łez Nie wiem jak ruszyć z miejsca z roslinami, nie mam pojęcia jak skomponować ten przeklęty gazon pod gospodarczym a w przedogródku brązowo-zielono jest, nie mam kwiatów tam żadnych i nie wiem jakie byłyby odpowiednie. Nie chcę biadolić ale lepiej będzie jak przestanę udawać, ze coś robię jak nic nie robię. Położę się i nie wstanę, tak będę leżeć
mateuszmichn 22:27, 20 sie 2015

Z posadzeniem rojnika albo innego sukiulenta to fajny pomysł
mateuszmichn 22:31, 20 sie 2015

U ciebie jest ładnie. Zobacz co jest u mnie g.... I nic więcej. Nie wiem kompletnie jak dobrać rośliny i jak posadzić żeby ładnie wyglądało. Sorki ze tak u ciebie zacząłem biadolić ale u mnie i tak prawie nikt nie czyta.