Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Efffa 23:14, 20 sie 2015

babka napisał(a)
Moje tuje przesadzane w lipcu trochę odchorowują ale były bardzo brutalnie wykopywane bo dojścia nie było. Jedna niestety nie przeżyła. Posadzisz i będziesz miał całą zimę do namysłu
jejku a ja wczoraj 2 szt bukszpanu przesadzałam, nie strasz! moje sumienie drży, mogłam sie wstrzymać, ale to pomyslałm po fakcie, ale chyba bym nie strzymała do września
mateuszmichn 23:15, 20 sie 2015

babka napisał(a)
Ja i doradztwo żartowniś z Ciebie Ale jasne zawsze z boku inaczej/więcej widać

Lubię pożartować i się pośmiać ale tym razem było serio. Idzie Ci dobrze więc napewno doradzisz coś
babka 23:22, 20 sie 2015

Efffa spokojnie podlewaj tylko Moje miały korzenie uciachane strasznie o rosły w wąziutkim pasku między betonami. Musiałam je wysadzić stamtąd i to ryzyko było wliczone Ja od lat biegam z roślinami przesadzając je co chwila i dopiero ta tuja i jedna stipa mi padła ale tę z kolei targałam w najgorętszym czasie
babka 23:23, 20 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)

Lubię pożartować i się pośmiać ale tym razem było serio. Idzie Ci dobrze więc napewno doradzisz coś

Wiesz jak podnieść na duchu
Doradców im więcej tym lepiej bo zawsze jest z czego wybrać
Iwk4 00:37, 21 sie 2015

babka napisał(a)
Iwonka, deszcz mile widziany jak najbardziej Mówisz, że to z przegrzania ?
Hortensja z Twojego ogrodu ?? jak uzyskałaś ten kolor ?

Kolor taki był - to prezent. Ładny, nie? Ciekawe, jaki będzie za rok?
inag 00:48, 21 sie 2015

Ola, uśmiałam się do łez z psa i betonu
Moje już pożerały prawie wszystko ale betonu jeszcze nie Dziś straciłam zostawione na tarasie klapki... Pokaż koniecznie to co zostało
07_Rene 08:29, 21 sie 2015

Przychodzę z samego rana, upraszając o nowe zdjęcia
iwka 09:06, 21 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)
Zanim posadzę, to i tak zrobię szkic i się poradzę Mam nadzieję, że ocenisz

ja robię szkic od kilku miesięcy, porażka, nie umiem tego na papier przenieść

babka 09:39, 21 sie 2015

Widziałam , że będziesz
Tylko co ja mam Renatko fotografować ? Co miało zakwitnąć już zakwitło a reszta bez zmian. Brak sensownych pomysłów na poprawienie estetyki zniechęca mnie do jakiegokolwiek działania.
Wciąż dumam nad wyborem hortrnsji a pewnie jak już się zdecyduję to będą wykupione

Iwona, pamiętaj za rok o zakwaszaczu a z pewnością kolor sie powtórzy

Jeśli po powrocie z pracy będzie jeszcze co fotografowac to z pewnością zrobię fotkę kuli co straciła fason
Na szczęście buty i kapcie nigdy nie interesowały moich szkodników ale koce są zjadane w całości :

babka 09:41, 21 sie 2015

iwka napisał(a)

ja robię szkic od kilku miesięcy, porażka, nie umiem tego na papier przenieść

To mam tak samo