Wystarczy postawić na górce i same się potoczą.
Odlew wykonuje się w szklanych niepełnych kulach, lub w formach które po wyschnięciu betonu będziemy w stanie w łatwy sposób usunąć.
Towarzystwo pierwsza klasa i na interesach się znają a Ty ich od matołów... no wiesz
A kasownik wyspany i dał dziś pospać ?
JA własnie przy drugiej kawie już .
Plany a realizacja to u mnie dwie bardzo różne rzeczy, jak przyjdzie co do czego to i tak zrobię brzydko Ale z grubsza mam obcykane Szkoda, że znów gorąco bo bym już Goldeny przesadzała
Mówisz i masz, instrukcja na tacy Dzięki Waldku Dziś wytargałam kolejne klosze, niestety okazuje się że z kilkudziesięciu ostało się raptem pięć
Haaaaaaa dobre Ale muszę Ci powiedzieć, że brała taką opcję pod uwagę Fairy dalej nie mają zapewnionej miejscówki ale tam patelnia a one w pełnym słońcu nieładne, blade śmieciuchy się robią.
Przetaczniki to te pomylone w szkółce. Nie wyrzucę by sie nie narazić na uwagi, że kupuję i zaraz się pozbywam Dam im sznsę, może się wpasują
Musiałam pozbierać pranie i poduszki bo... zaczęło KROPIĆ !!
Już wstawiam.
Poprzesadzałam evergoldy ale jak już u Ciebie wspominałam chyba wszystko jest za blisko siebie skoro EG takie wielkie mogą urosnąć
Poza tym chciałam koloru a teraz wydaje mi się, że jest pstrokato
Kiedyś gdzieś padały pytania na temat koloru evergoldów. Tu wyraźnie widać różnicę zależną od nasłonecznienia. Kępka po prawej rosła w zacienionym miejscu, jest wyraźnie zilelono kremowa a ta ze słonecznej strony zdecydowanie żółtawa
Tu zastanawiam się czy ta mała kulka bukszpanu w ogóle pasuje? Wysadziłam stipę z wrzsów i dałam między buksy ale nie wiem czy to dobrze wygląda, jeśli dosadzić to jak ?
Na tym ostatnim zdjęciu nie pasuje mi stipa z jukką(o ile dobrze poznaję że to ona), w ogóle stipa chyba za lekka do tej kompozycji, tam by się przydało coś powtarzalnego
A wcześniejsze miejsce jak dla w sam raz ale ja lubię kolory w ogrodzie
Evergold na pewno będzie większa od zurawek,moje miały pewnie blisko pół metra.
bukszpan chyba może zostać, mniejszy to trochę urozmaica rabatę. A stipa fajnie tu wygląda i jaka duza