Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

amelia_b 18:08, 12 paź 2015

Piszę Ci na PW mój przepis
babka 20:39, 12 paź 2015

Przeczytałam, odpisałam

babka 20:40, 12 paź 2015

Reniu to prościzna tylko trochę zabawy no i nie każdy lubi
amelia_b 20:47, 12 paź 2015

babka napisał(a)
Reniu to prościzna tylko trochę zabawy no i nie każdy lubi
zgadzam się
07_Rene 12:07, 13 paź 2015

Macham
Anda 16:37, 13 paź 2015

babka napisał(a)
Ewa nawet nie wiesz jak takie słowa cieszą W porównaniu z Twoim i wieloma innymi ogrodami nie mam się czym chwalić to jednak zaczynam lubić to moje małe podwórko

Ale jak to Ty nie masz sie czym chwalic? To totalna nieprawda jest. Twoj ogrod jest niepowtarzalny, rozpoznawalny, pieknie skomponowany i gdybym mogla, to niejedno bym od Ciebie skopiowala Moje dwie rabatki to przy Twoim pikus. Jak chcesz, to ja sie z Toba chetnie zamienie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 19:44, 13 paź 2015

Anda napisał(a)

Ale jak to Ty nie masz sie czym chwalic? To totalna nieprawda jest. Twoj ogrod jest niepowtarzalny, rozpoznawalny, pieknie skomponowany i gdybym mogla, to niejedno bym od Ciebie skopiowala Moje dwie rabatki to przy Twoim pikus. Jak chcesz, to ja sie z Toba chetnie zamienie

Dajesz, nie ma sprawy
babka 19:46, 13 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Macham

Też macham aż mnie ręce bolą
Dziś u mnie zimno i mokro, na dwór wyszłam tylko po drewno do kominka
07_Rene 20:38, 13 paź 2015

Ja też mam przerwę, trochę z przymusu, ale mam nadzieję, że w weekend wsadze to co mam wykopane i leży
Anda 20:43, 13 paź 2015

babka napisał(a)

Dajesz, nie ma sprawy

Zamienie, tam bylo napisane zamienie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies