Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

iwka 08:28, 12 paź 2015

Ja kupiłam jeżówki, posadziłam w sobotę i nie wiem czy dobrze zrobiłam, chociaż jeszcze silnych mrozów nie nadają, zobaczymy
amelia_b 08:38, 12 paź 2015

iwka napisał(a)
Ja kupiłam jeżówki, posadziłam w sobotę i nie wiem czy dobrze zrobiłam, chociaż jeszcze silnych mrozów nie nadają, zobaczymy
kobieto ty idź do Agnieszki z Mój mały ogródeczek u niej śnieg pada dojdzie i na wschód
Ewik 08:40, 12 paź 2015

babka napisał(a)
Ewa nawet nie wiesz jak takie słowa cieszą W porównaniu z Twoim i wieloma innymi ogrodami nie mam się czym chwalić to jednak zaczynam lubić to moje małe podwórko

Hej,co ty opowiadasz-cudnie masz,trawki,lawenda,zawilce,do tego drewno i kamień, super klimaty
07_Rene 08:53, 12 paź 2015

Piękny ogród, śliczne zdjęcia i niedziela udana.
U nas w czoraj było paskudnie, a już dzisiaj to szkoda gadać, jeszcze gorzej. Byleby do Was tak szybko nie doszło.

Fajny pomysł na grubosza
ewa004 14:23, 12 paź 2015

Cudne te zawilce
I mi pozostanie chyba kupno w necie... nigdzie u mnie nie ma
babka 16:51, 12 paź 2015

iwka napisał(a)

Obdzwoniłam dziś szkółki w okolicy i nie mają tych, które akurat chcę. Chyba muszę poczekać do wiosny bo przez net jakoś nie bardzo mnie kusi

amelia_b napisał(a)
kobieto ty idź do Agnieszki z Mój mały ogródeczek u niej śnieg pada dojdzie i na wschód

Na wschód może iść byle nie na północ

Ewik napisał(a)

Hej,co ty opowiadasz-cudnie masz,trawki,lawenda,zawilce,do tego drewno i kamień, super klimaty

Dlatego zaczyna mi się podobać ale daleka droga do tego jak mieć bym chciała

07_Rene napisał(a)
Piękny ogród, śliczne zdjęcia i niedziela udana.
U nas w czoraj było paskudnie, a już dzisiaj to szkoda gadać, jeszcze gorzej. Byleby do Was tak szybko nie doszło.

Fajny pomysł na grubosza

Z braku ciekawej donicy tymczasowo wykorzystałam kamienny garnek Muszę pobiegać po sklepach i kupić mu coś odpowiedniego.
Widziałam jak jest u Ciebie, nie zazdroszczę i współczuję. Do 14 było u mnie słonecznie ale już bardzo zimno, zdołałam tylko jedną stipę przesadzić bo mi się nie podobała jej wcześniejsza lokalizacja i szybko uciekłąm do domu. Teraz już jest ponuro, zimno i zaczyna mżyć. Kominek mi życie ratuje

ewa004 napisał(a)
Cudne te zawilce
I mi pozostanie chyba kupno w necie... nigdzie u mnie nie ma

No widzisz, ja mam tak z jeżówkami Zawilce kupuj wiosną !
babka 16:52, 12 paź 2015

Właśnie zabrałam się za robienie aroniówki
amelia_b 17:37, 12 paź 2015

babka napisał(a)
Właśnie zabrałam się za robienie aroniówki
A przemroziłaś owoce? Edit: ja za zupę z dyni
babka 17:54, 12 paź 2015

Przemroziłam Owoce już ugotwane, teraz się studzą Ktoś ma doświadczenie z przyprawianiem tej nalewki ? Jaka lepsza, z miodem czy z wanilią i cynamonem ?
Dyniową zupkę też miałam robić ale dyni zbrakło więc rozbieram kaczkę Jutro będą piersi kacze w żurawinowym sosie
07_Rene 18:04, 12 paź 2015

Na rany boskie! !! Jakie dania wymyślne ślinka leci