Ładnie wyglądają czosnki w kamulcach lubię do Ciebie przychodzić i gapic się na ten twój kamieniołom bonzaj uroczy, jak dobrze ze ja do Ciebie jakiś czas temu trafiłam
Też mam jedną hortkę na nóżce, nie wiadomo jak ją ciąć. Ja swoje ścięłam dość wysoko, ale jak zobaczyłam u Hortensjady jej hortki to ciachnęłam jeszcze raz na ok, 20cm. Podobno lepiej się wtedy krzewią. Obym nie żałowała. Moje już puściły listki.
Tez mi się podobają czochy w kamulcach
To ja poproszę namiar na szkółkę, może jakieś fajne bodziszki mają
Dzięki Paweł, to połaczenie to też trochę dzieło przypadku jak wszystko u mnie
Pozdrawiam serdecznie
Uwierz mi na słowo, że jest ich cała masa. Po prostu z tej perspektywy ich nie widać, z bliska już nie jest tak ładnie Myślę, że przez częste koszenie da się je z czasem wyeliminować a jeśli nie to zastosuję jakiś oprysk. Narazie można zapomnieć bo wieje u mnie niemiłosiernie
Szalenie miłe słowa, dziękuję bardzo Bonzaja czas objechać sekatorem a czasu wciąż brak. Ty już swojego w tym roku obcinałas ?
Vanillki ciachnęłam na dwa oczka by się wzmocniły ale z tym jednym badylkiem nie wiedziałam jak postąpić. Teraz widzę, że wypuscił listki od dołu więc chyba jeszcze go skrócę. Jak myślisz ?
Ja cięłam główne pędy na 2 oczka, a wszystkie boczne na 1. Ja bym całą tą górę obcięła. Ale nie wiem, czy teraz nie jest zbyt późno? Trudno mi jednoznacznie Ci coś powiedzieć, bo to tylko moja intuicja...