Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 15:31, 26 kwi 2016

07_Rene napisał(a)
Bardzo fajnie wygląda zabezpieczenie kamienne przed psami - tak ciekawie i egzotycznie
Ozdoba ogrodu najlepsza
Masz bardzo wszystko zadbane, widać postępy.

Egzotycznie od teraz w taki sposób będę na to patrzeć może mniej będą mnie te kamulce irytować

Wiesz, najważniejszy jednak jest dobry plan bo bez niego wszystkie działania są chaotyczne i w sumie bez efektu. Zrobi się raz i potem pozostaje tylko pielęgnacja lub podmianka ale nie ma już przerzucania wszystkiego od nowa.
Dlatego tak często was męczę o rady w wydawałby się drobnych sprawach
Jak dobrze, że ja tu na O. trafiłam
inag 21:21, 26 kwi 2016

Nie mogę patrzeć na Twój idealny trawnik Musisz mi udzielić jakiś lekcji!
Uściskaj Allunę!!!
Iwk4 00:16, 27 kwi 2016

Piesio, jak posąg pozował
Trawniczek cudny, a rabaty w porannym słoneczku przypudrowane wzbudziły mój zachwyt.
Olu, masz ślicznie.
Wczoraj zasnęłam, zanim coś napisałam
babka 09:27, 27 kwi 2016

inag napisał(a)
Nie mogę patrzeć na Twój idealny trawnik Musisz mi udzielić jakiś lekcji!
Uściskaj Allunę!!!

Idealny uśmiechnęłam się pod nosem, patrząc na niego z góry zmiwniłabyś zdanie ale to miłe
Allyna wyściskana, dzięki
babka 09:29, 27 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)
Piesio, jak posąg pozował
Trawniczek cudny, a rabaty w porannym słoneczku przypudrowane wzbudziły mój zachwyt.
Olu, masz ślicznie.
Wczoraj zasnęłam, zanim coś napisałam

Piesio górny wiatr łapał a przy tym poza idealna
Dziś znów słońce i znów przymroziło ale już nie biegam podziwiać widoków bo się kataru nabawiłam
babka 09:34, 27 kwi 2016

Moje nowe kulki bukszpanowe wypuszczają zielone przyrosty i nie wiem czy je zostawić i za rok ciachać czy już teraz przycinać? Dotąd nigdy sie nie zastanawiałam i mojego starego buksa cięłam kiedy tylko mnie naszło a teraz to ja już gupia jezde
eda 09:40, 27 kwi 2016

babka napisał(a)
W promieniach słońca

I największa ozdoba mojego ogrodu ...

prześlicznie i te i te wyżej fotki widziałam słońce to jest to czekam na ciepełko przepiękna wiosna tak trzymaj buziolki i podrap piesia i kocia ode mnie paaapatki
Zana 11:17, 27 kwi 2016

Dzień dobry Ola Przywitam się u Ciebie oficjalnie, po kryjomu bywałam już wcześniej. Baaardzo mi się u Ciebie podoba! Te powyższe zdjęcia świetne! Pozwolę sobie już jawnie zaglądać. Miłego dnia
07_Rene 10:03, 28 kwi 2016

Olu, nie przyjęła mi się ani jedna sadzonka hortensji pnącej, ale przysypię jedną gałązkę ziemią to się zrobi do jesieni na 100proc.
Ty wiesz, że zamordowałam chyba kokoryczkę od Ciebie... Niechcący stanęłam na kieł wiosną i chyba go nie ma... Może za rok wzejdzie znowu...
amelia_b 10:19, 28 kwi 2016

Jola jak dojdzie to krzycz