Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

amelia_b 00:56, 30 maj 2016

babka napisał(a)

Olu cudownie,uwielbiam taki klimat
07_Rene 07:57, 30 maj 2016

babka napisał(a)
Paweł
Tym oregano to mi ćwieka zabiłeś, taki jaskrawy żółto-zielonkawy pasowałby do jeżówek Green Jewel, które w piątek tam dosadziłam. Hmmm....

I z fioletem lawendy i szałwii by się ładnie komponował taki kolor. Jestem za

babka napisał(a)

Z czosnkami są jeżówki, rozchodniki i szałwia. Planuję dosadzić gdzie niegdzie stipy bo milki wypadły. Brakuje mi czegoś wyższego na tło dla czosnków i właśnie czegoś z brzegu.
Bodziszki znam tylko z fotek ale skoro mówisz, że nie pasują to słucham mądrzejszych
Zobaczę co będzie dostępne u ogrodnika.
A lawenda, jeszcze trochę. Kwiatostany muszą nabrać masy

Wiesz, że ja mądrzejsza nie jestem Mi tam bodziszki nie pasują, ale wiadomo wyrocznią nie jestem

ps. Pięknie czosnki uchwyciłaś i lawendę. A róże zdrowo wyglądają i mają mnóstwo pączków... Nie mogę się doczekać.
beata_m 10:23, 30 maj 2016

ale widok, cudnie lawenda na tle drewnianych "murków" wygląda .... rewelacja!!!!!!!!!!!!
jazzy 10:29, 30 maj 2016

babka napisał(a)
Jazzy ale jak już zrobisz to znów kopara wszystkim opadnie

A czy ja już mówiłam, że uwielbiam Twoje zdjęcia?
babka 19:35, 30 maj 2016

Oto historia dzisiejszego popołudnia. Trzeba mieć pecha. Wróciłam z pracy w upale a potem szczęsliwa wyszłam do ogrodu podłubać, poskubać skąd przegonił mnie lekki deszczyk. Dalej szczęśliwa stwierdziłam że to dobry pretekst by usiąść sobie z kawką na tarasie i tak też zrobiłam

Po czym przyszły ciemne chmury i wszystko zepsuły, ulewa wpadła mi do kawy i wygnała do domu.

Wszystko pływa, stipa pływa ...

babka 19:38, 30 maj 2016

lindsay80 napisał(a)
Wpadłam się przywitac i zaznaczyć wątek do podglądania, przy okazji świeże fotki obejrzałam - lawendę masz piękną no i duża sprawa się kroi bo pergola w realizacji, ciekawa jestem jak wyjdzie.

Witaj, cieszę się że tu jesteś
Też jestem ciekawa jak pergola wyjdzie, mam nadzieję że będzie dobrze
babka 19:39, 30 maj 2016

amelia_b napisał(a)
Olu cudownie,uwielbiam taki klimat

Też lubię być blisko natury
babka 19:44, 30 maj 2016

07_Rene napisał(a)

I z fioletem lawendy i szałwii by się ładnie komponował taki kolor. Jestem za

Wiesz, że ja mądrzejsza nie jestem Mi tam bodziszki nie pasują, ale wiadomo wyrocznią nie jestem

ps. Pięknie czosnki uchwyciłaś i lawendę. A róże zdrowo wyglądają i mają mnóstwo pączków... Nie mogę się doczekać.

Reniu, nie umniejszaj sobie, wcale a wcale nie przeceniam Twojej wiedzy
Różyczki jak tak dalej pójdzie będą pięknie zdobiły gazon Pozazdrościłam wczoraj Malkulce czosnków w hortensjach i swoje też tam przesadziłam Nie ma tego efektu co u Niej ale jednak trochę ożywiło dotąd smutną rabatkę. Zdjęcie w deszczu

babka 19:45, 30 maj 2016

beata_m napisał(a)
ale widok, cudnie lawenda na tle drewnianych "murków" wygląda .... rewelacja!!!!!!!!!!!!

Dzięki Beciu, cieszę się
babka 19:46, 30 maj 2016

jazzy napisał(a)

A czy ja już mówiłam, że uwielbiam Twoje zdjęcia?

hehe, mówiłaś ale Twoje są cudniejsze