Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 22:47, 07 sie 2016

Ta rabatka będzie lepiej dopracowana ale to dopiero na wiosnę.

Chcę też coś pododawać między juki, nie mam pomysłu czym uzupełnić

Hortensje Vanilla Fraise - po radykalnym cięciu wiosennym ich gałązki odrobinę mocniejsze ale niestety nie na tyle by trzymały się w pionie po deszczach i wiatrach. Coś robię nie tak albo muszę zaopatrzyć się w wyższe podpory

babka 22:54, 07 sie 2016

Juzia napisał(a)
Wiesz co bym jedynie u Ciebie zmieniła????
Kamień drugi bym przy ciurkadle dodała
Jakoś dziwnie tak jeden na środku.

Ale jestem co?

A wiesz, że już o tym eMowi mówiłam Nie zgadzał się ze mną więc nie dokładałam ale skoro i Ty uważasz, że samotny kamień nieciekawie wyglada to jutro dokłądam
Bardzo fajnie, że piszesz to co myślisz. Ja cenię sobie wszystkie uwagi, rady i wskazówki. Chyba o to tu chodzi
babka 23:02, 07 sie 2016

jazzy napisał(a)
Hehe, dobre Chodziło mi o tą przed warzywnikiem, z lawenom, stipom, perovskiom, szałwiom, werbenom...

Kurcze, pergola wyszła bosko, a te listewki to strzał w 10. U siebie też taki ekran planuję, ale chyba na 3m szeroki będzie Ma zasłaniać taras od drogi, a przy okazji puszczę pnącza

I pamiętaj, że to Ty pokazujesz piękny ogród swój na pięknych fotografiach. I to Ty masz ogród przemyślany każdym calu i detalu.
A w moim burdlu (określenie od Gierczusi) wiecznie chaos i dylematy

Myślę, że FA kolorem wpasowałaby się idealnie i wysokością też. Kombinuj kochana, kombinuj tak

Ja u Ciebie burdlu nie widze nigdzie i pewna jestem że mocno przesadzasz. Nasze ogrody młode są, jeszcze nie raz nie dwa rośliny będą zmieniały miejscówki ale i tak nieźle nam idzie A foty? właśnie widziałam Twoje, padłam !
Juzia 23:07, 07 sie 2016

babka napisał(a)

A wiesz, że już o tym eMowi mówiłam Nie zgadzał się ze mną więc nie dokładałam ale skoro i Ty uważasz, że samotny kamień nieciekawie wyglada to jutro dokłądam
Bardzo fajnie, że piszesz to co myślisz. Ja cenię sobie wszystkie uwagi, rady i wskazówki. Chyba o to tu chodzi

Przegłosowałyśmy eMa
lindsay80 23:21, 07 sie 2016

Szczebelki u pergoli podobają mi się bardzo, ogród masz cudowny, przepiękny, no słów mi brak.
A do tego tak pięknie umiesz go pokazać, że czapki z głów!
Uwielbiam Twoje fotki, czarujesz Olu!
Johanka77 23:30, 07 sie 2016

Witam się u Ciebie Olu!
Masz bardzo ładnie. Będę tu wpadać
Trawy cudne, byliny, lawenda. I bonsai Twój daje fajny akcent.
mateuszmichn 00:09, 08 sie 2016

Kurde ale pięknie, wszystko tak do siebie pasuje.
A może coś płożącego między jukki, cos takiego jak masz te różyczki niskie przy lawendzie. Chociaż nie wiem czy pasuje to jedno do drugiego haha
siakowa 07:40, 08 sie 2016

babka napisał(a)
Ta rabatka będzie lepiej dopracowana ale to dopiero na wiosnę.

a co Ty chcesz tu zmianiac ?

Chcę też coś pododawać między juki, nie mam pomysłu czym uzupełnić

widziałam piękną inspirację tylko nie umiem jej znaleźć...stipa i z niej wyłaniające się mocne formy juki. cudnie

funkia 09:49, 08 sie 2016

Z wielką przyjemnością obejrzałam zdjęcia kojącego, eleganckiego a zarazem z tym "czymś" ogrodu. A zdjęcia po prostu prześliczne. Wszystkiego w sam raz, tak jak lubię. Gratuluję i pozdrawiam.
iwka 09:52, 08 sie 2016

świetnie pergola z tymi listewkami wygląda nie planujecie ich więcej ?