Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 23:14, 05 sie 2016

Kolorek chyba Cię nie zachwyci
babka 22:10, 06 sie 2016

Kilka kwiatków a już kocham tę różę. Mimo ulewnych deszczy jej kwiaty stale piękne

Green Jewel również podbiłą me serce

na chwilę wyszło słońce i wszyscy szybko z tego korzystamy

a potem znów ulewa ale po niej wyszła piękna

Kuba 06:41, 07 sie 2016

Ech te Twoje zdjęcia niby od niechcenia cudo Babeczko
dopieściłaś ogród w każdym detalu a pergola dopełniła całości
Anda 08:28, 07 sie 2016

Olu, fantastyczne widoki u Ciebie. Dobrze, że siedzę Ślicznie masz. Tak wszystko pięknie dobrane i mimo deszczów pięknie Ci rośnie. Pergola super. Jak bym miała gdzie taką postawić, to bym bezczelnie zgapiła
Szałwia o szerokich liściach to prawdopodobnie Salvia officinalis, to taka, którą możesz wykorzystać w kuchni, do potraw, np. Saltimbocca alla Romana
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mira104 10:32, 07 sie 2016

Mączka to dobrodziejstwo dla roślin i dla ogrodników- nie da się jej przesypać Rośliny biorą ile potrzebują. Bardzo fajny pomysł z tą "pergolą".
Joku 10:37, 07 sie 2016

Podglądam w miarę możliwości i wolnego czasu. Bardzo mi się podoba u ciebie. Piękne donice z drewna , kompozycje kwiatowe, kolory, teraz altana/ pergola. Za Madżenką powtórzę: lubię to
babka 22:30, 07 sie 2016

Kuba skomplementowałaś aż mi się rumieniec rzucił Dziękuję, cieszę się że i Tobie u mnie się podoba

Ewa jesteś niezawodna i niezastąpiona, dzięki za identyfikację i sugestie co z tą szałwią mogę robić Będę suszyć listki do potraw
Za pochwały również dziękuję

Mira, już kiedyś Waldek promował tę mączkę i jakoś zaniechałam a potem zapomniałam kupić. Wiosną się w nią zaopatrzę, muszę sobie zanotować. Teraz rabaty dość dobrze wyglądają ale sztuką będzie utrzymać je w takiej kondycji przez następne sezony.

Jolka fajnie, że się ujawniłaś Miło mi niezmiernie i zapraszam częściej
babka 22:39, 07 sie 2016

Już gdzieś napisałam, że sierpień jest moim najbardziej ulubionym miesiącem. Wszystko mnie zachwyca (prócz komarów)

Jedynym minusem rozplenicy jest jej późny start ale warto poczekać na jej pięć minut

Juzia 22:43, 07 sie 2016

Wiesz co bym jedynie u Ciebie zmieniła????
Kamień drugi bym przy ciurkadle dodała
Jakoś dziwnie tak jeden na środku.

Ale jestem co?
jazzy 22:46, 07 sie 2016

babka napisał(a)
O której rabatce mowa bo wszystkie Twoje mają wielki potencjał
Hehe, dobre Chodziło mi o tą przed warzywnikiem, z lawenom, stipom, perovskiom, szałwiom, werbenom...

Kurcze, pergola wyszła bosko, a te listewki to strzał w 10. U siebie też taki ekran planuję, ale chyba na 3m szeroki będzie Ma zasłaniać taras od drogi, a przy okazji puszczę pnącza

I pamiętaj, że to Ty pokazujesz piękny ogród swój na pięknych fotografiach. I to Ty masz ogród przemyślany każdym calu i detalu.
A w moim burdlu (określenie od Gierczusi) wiecznie chaos i dylematy