Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

iwka 10:15, 06 cze 2017

babka napisał(a)
Iwka, nawet płot podobny
nooo, zerżnęli od Ciebie
babka 11:09, 06 cze 2017

iwka napisał(a)
nooo, zerżnęli od Ciebie

Opatentować nie zdążyłam
Płot niby taki niewyjściowy a jednak trendy
babka 11:26, 06 cze 2017

iwka napisał(a)
jest jeszcze turzyca graya, nie wiem czy o tym mówicie, ta się chyba nie rozrasta tak mocno, a może to te same, nie wiem

Olu pracowicie u Ciebie, ja bym chyba nie usuwała tej czwartej tui, planujesz je połączyć ze sobą czy mają być takimi oddzielnymi słupkami?

ile razy w roku tniesz swojego iglaka? ja dopiero teraz przycięłam

aaa i trafiłam na coś w necie ale nie mogę wstawić bo screen tylko zrobiłam, jak będziesz na forum to na chwilkę Ci wstawię

Umknęło mi
Jałowca tnę na wiosnę i potem jeszcze że dwa razy. Już za moment trzeba będzie ponosić. Do końca lipca zazwyczaj ostatnio cięcie przeprowadzam.

Z brabantem mi namieszałaś, już miał iść pod topór
Trochę problem będzie jeśli miałby zostać, zrobię złożenie i powiem o co chodzi.
Nie będzie drzewkom za ciasno jeśli on zostanie ?
07_Rene 14:18, 06 cze 2017

iwka napisał(a)
jesteś? to zobacz co znalazłam
tylko czekaj bo za chwilę muszę się na telefon przenieść, zaraz edytuję

Ja mam takiego pina.
Jak u Babki

Ola, chyba ktoś od Ciebie zgapiał

kasja83 20:55, 06 cze 2017

babka napisał(a)
Nie dość, ze miejscami wymarzła to jeszcze widać jak ciulowo poprzesadzałam lawendę

Stwierdzenie jakże dosadneA mnie się tam podoba
babka 23:31, 06 cze 2017

Tak krzywo się podoba? niemożliwe, u Ciebie wszystko pod linijke

Miło mi, że zajrzałaś
babka 23:33, 06 cze 2017

07_Rene napisał(a)

Ja mam takiego pina.
Jak u Babki

Ola, chyba ktoś od Ciebie zgapiał

No ewidentnie
Co tam rośnie, anemony i jakaś paproć ? Muszę się doszukać, podoba mi się ten zestaw
babka 23:46, 06 cze 2017

iwka napisał(a)

Olu pracowicie u Ciebie, ja bym chyba nie usuwała tej czwartej tui, planujesz je połączyć ze sobą czy mają być takimi oddzielnymi słupkami?

Iwka a dlaczego byś nie usuwała? Myślałam je zostawić tak oddzielnie. A Ty byś jak mi radziła?

Chcę tego czwartego wyciąć by móc wykopać krawężnik i zakończyć go równo z kostką. Gdyby został musiałabym dla czwartego zostawić "ogródek" bo tam jest wyższy poziom.

Ten cały krawężnik idzie wek.
Przepraszam za bałagan jaki pokazuję ale z tej strony nic nie porządkowałam od dłuższego czasu

Poza tym gdyby go nie było zostanie mi więcej miejsca na drzewka a tak zmieściłyby się tylko dwa

iwka 08:25, 07 cze 2017

Ola ja myślałam, że te tuje mają stworzyć zasłonę po prostu, zawsze to kawałek więcej. W tym przypadku masz rację, jak trzeba to usuwaj

gnojówki z glistnika nie robiłam, a też mam sporo
http://niepodlewam.pl/glistnik-jaskolcze-ziele-przepis-na-gnojowke-roslinna/

Anda 11:42, 07 cze 2017

Ola, trendy jesteś (to apropos pina) Ale ja już dawno Ci to pisałam
Piszesz u mnie, że jakaś róża marna. Pokaż, co z nią nie tak?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies