Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

jazzy 10:33, 15 cze 2017

Jejkuś,jak Ty masz pięknie! Kule chyba nie są takie złe
Ja też dostałam ostatnio prezent od rodziców... ławkę ogrodową, która w ogóle mi nie pasuje... Chyba ją postawie u dziecka w pokoju
07_Rene 10:42, 15 cze 2017

Super miejsce znalazłaś na lampy. Tez bym dodała trzecią, bo ja nieparzyscie lubię.

Moje lilie w gruncie, a jedna kwitnie. Nie lubię ich...

Priv wysłałam
yolka 11:32, 15 cze 2017

Bardzo mi się u Ciebie podoba, szczególnie to połączenie drewna z kamykami, super, skrzynia wydaje dorodny plon piękne lilie
patrycja 11:52, 15 cze 2017

babka napisał(a)
Ptrycja, moje lilie zostały w skrzyni i będą kwitły.
Patrz

Fajnie
Bardzo się cieszę .

Kule zarąbiscie wyglądają
Katkak 12:30, 15 cze 2017

Oleńko ostatni raz byłam u Ciebie w 2014. Nie wiedzieć czemu jakoś potem straciłam Cię z oka. I szokowe ostatnio przeżyłam jak weszłam, szczena mi opadła normalnie. Jestem pod wrażeniem jak piękne i klimatyczne miejsce stworzyłaś, tym bardziej, że łatwo nie miałaś. Chodzi mi o to, że do dyspozycji miałaś przestrzeń ograniczoną budynkami wokół, więc nie dało się rozwinąć skrzydeł jak np. na 30arowej działce, całkiem jeszcze pustej. Ale dobrze, że miałaś tak, a nie inaczej, bo pokazałaś, że umiesz zamieniać w złoto wszystko czego się dotkniesz . Ogromnie mi się podoba Twój ogród, każdy jego kącik. Naprawdę chylę czoła przed Tobą, bo stworzyłaś prawdziwe cudeńko. Teraz wątek mam zaznaczony, więc już Cię nie zgubię .
Trzecia kula będzie ekstra w tych lawendach, posłuchaj ema. Oni czasem mają rację .
Buziaki
gosika67 16:54, 15 cze 2017

Ola ładne tworzysz klimaty, wieczory na pewno są przyjemne u Ciebie w ogrodzie.Kojarzy mi się z magią.
polinka 21:10, 15 cze 2017

babka napisał(a)
Dziewczyny próbuję je upchnąć. W lawendzie najlepiej jeszcze i nawet tak nie razi. Chyba

Bardzo mi się podoba to ujęcie! Dołożyłabym trzecią kulę i zabrała donico-garnek gliniany
iwka 22:21, 15 cze 2017

polinka napisał(a)

Bardzo mi się podoba to ujęcie! Dołożyłabym trzecią kulę i zabrała donico-garnek gliniany
o właśnie zobacz, nawet do zasłon Ci pasują
babka 14:35, 16 cze 2017

jazzy napisał(a)
Jejkuś,jak Ty masz pięknie! Kule chyba nie są takie złe
Ja też dostałam ostatnio prezent od rodziców... ławkę ogrodową, która w ogóle mi nie pasuje... Chyba ją postawie u dziecka w pokoju

Kochana, widzę że nie jest źle ale zawsze mogłoby być lepiej

Z tymi prezentami to czasem kłopot jest no ale co zrobić jeśli ma się odmienne gusta.
Mama moja to taka sroczka, lubi wszystko co się świeci i błyszczy ja wręcz przeciwnie

Przycięłam wczoraj tawułkę, trochę mi ręka zeszła

w tę

i w tamtę

babka 14:39, 16 cze 2017

07_Rene napisał(a)
Super miejsce znalazłaś na lampy. Tez bym dodała trzecią, bo ja nieparzyscie lubię.

Moje lilie w gruncie, a jedna kwitnie. Nie lubię ich...

Priv wysłałam

Odpisze wieczorem

No widzisz moje lilie wszystkie co roku kwitną a ja dla nich miejsca wciąż nie mam.
Trzecią gdzie ? ja bym jak już wzdłuż belki, em chciałby w linii nasadzeń lawendy.
Wieczorem świetnie wyglądają, w dzień schowane nie rażą

Jednak to oswietlenie bardziej do mnie przemawia