Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 22:15, 16 cze 2017

Dziś doszła jeszcze jedna, stojąca

jazzy 22:16, 16 cze 2017

Jezus, przy kolacji wpadłam na ślimaki ... Fuuuj
Anda 22:22, 16 cze 2017

babka napisał(a)
A to róża dla Andy

Śnieżnobiała Innocencia

Śliczna Dzisiaj właśnie taką oglądałam w ogrodzie, który zwiedzałam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
yolka 22:24, 16 cze 2017

babka napisał(a)

Skrzynia wysoka, dziwnie te lilie wyglądają w niej
Ciesze się ze słów pochwały, bardzo to lubię

Masz źródełko w kamieniu???

Edit. zobaczyłam wiadro ze ślimorami, u mnie ich jeszcze nie ma ale to chyba tylko kwestia czasy...
Katkak 22:27, 16 cze 2017

babka napisał(a)
Dziś doszła jeszcze jedna, stojąca

Ola, ale pięknie. Zostaję już i nie ruszam się na krok. Podoba mi się tu dosłownie wszystko: podniesione rabaty, nasadzenia, kominek meksykański, a pochodnie przefajne - taka kropeczka nad i. Miałam i w sumie nadal mam chęć na kominek meksykański. Możesz mi coś o nim napisać? jesteś z niego zadowolona?
Katkak 22:27, 16 cze 2017

ślimory-potwory okropne, bleeeee
Anda 22:28, 16 cze 2017

Obejrzałam zdjęcia. Pięknie masz Te lampki świetne, a kule w lawendzie też pasują
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
07_Rene 22:29, 16 cze 2017

O fuj... jakie ślimory.

Ze skrzypem to robię też tak, że gotuje pół godz bez namaczania. Potem odstawiam na dobę, prawie dobrze wystygnie i robię oprysk. Tylko skrzypem pryskasz się w słoneczną pogodę bo on reaguje właśnie ze słońcem.
Gnojowka możesz podawać i pryskac.
babka 10:43, 17 cze 2017

jazzy napisał(a)
Jezus, przy kolacji wpadłam na ślimaki ... Fuuuj

Jedz nie marudź

Wstrętne, obleśne stworzenia Zaraz znów idę na łowy bo całą noc padało a one to lubią
babka 10:44, 17 cze 2017

Anda napisał(a)

Śliczna Dzisiaj właśnie taką oglądałam w ogrodzie, który zwiedzałam

Mogłaby dłużej kwiatki utrzymywać ale widzę, że będzie obficie pączkować więc za rok nacieszę się nią do woli