No, dobra, to ja tu się wetnę bo od wczoraj o tym myślę.
Zabij mnie Ola, ale jakoś teraz to te evergoldy mi tu nie grają... Najbardziej widziałabym tu pociągnięcie tego co jest w tej wąskiej części, bo wyszło Ci to genialnie... czyli rozchodniki, lawenda i stipa bo bukszpany już są...
Tylko wiesz, ja się nie znam. Jeśli Tobie to gra to rób po swojemu bo umiesz i czujesz najlepiej.
Ufff...
Ola super wyszło az normalnie dumam czy w te swoje pole lawendowe jednak rozchodników znowu nie dać :/
świetne połączenie kolorów
głaz będzie wisienka na torcie!
Normalnie jest cudnie , szczęka mi spadła stworzyłaś kolejną rabatę cudowną ,niesamowitą ( tylko żwirku mi tu brak i faktycznie jakiegoś głaza ) jest super brawo
No to tak.. jestem u Ciebie pierwszy raz i podoba mi się bardzo ta ostatnia rabata! Muszę się cofnąć i poznać inne zakątki, bo zapowiada się uczta dla oczu zaznaczam do podglądania
Olu, nie wiesz nawet jak podobają mi się takie ogrody jak Twój a jednak robię zupełnie coś innego I fajne to jest, że odmienne style mogą się jednocześnie podobać Cieszę się z Twojej aprobaty
Bo to wszystko wasza zasługa
Wiesz, początkowo mi się podobało, potem jak zrobiłam całosć to szczerze zwątpiłam, wydało mi się niespójnie z szerszą częścią i miałam ochotę wszystkie rośliny powyciągać i wsadzać na nowo.
I nie masz pojęcia jak trudno mi było zapomnieć o berberysach. Stale sobie obiecuję, ze takie ładne wsadzę i wciąż nie znajduję dla nich miejsca. Mus wymyśleć coś nowego
To bardzo proste jest Rozstawiasz doniczki, potem patrzysz i sadzisz wg wzoru
A na serio to efekt pracy zespołowej. I cieszę się, ze tak odbierasz ten kawałek ogrodu. Właśnie chciałam by było trochę naturalnie i nie przeładowane.
Dziękuję
Toś mnie zaskoczyła
Ale z decyzją poczekam do żwirku, myślę że tło będzie miało kluczową rolę. Powinno wszystko ładnie się zgrać. ... a jak nie to zawsze można zmienić
Ja się rozkochałam w rozchodnikach a lawenda jest dla nich fajnym towarzystwem. Zawsze możesz dodać Do kostrzewy też świetnie pasuje
Dzięki
Masz dużo miejsca, działaj !!!
Magda, żwirek będzie ale jeszcze nie teraz.
pożyjemy zobaczymy a jakoś już mi się zaczęło podobać jak jest
Marta, niemożliwa jesteś z tym proroctwem A może to telepatia zadziałała ??
Już za późno, wydałam resztę lawend jaka mi się ostała Nieszczególnie razi klorystyka tych roślin ale mogę się mylić
Witaj Kasiu, cieszę się ze jesteś u mnie Szału to Ty się u mnie nie spodziewaj, Często błądzę
Zapraszam Cię częściej