Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

13:37, 16 lis 2016
lindsay80 napisał(a)

ja już też nic więcej nie dokupuje, ale Ci co się zgapili wcześniej to mogą na tym teraz lepiej wyjść

cenowo pewnie tak tylko nie wiem czy sie kupi te co sie chce
bo ja wiekszość pełnych kupiłam i ine mi sie najbardziej podobaja dłuzej trzymaja kwiat
lindsay80 13:40, 16 lis 2016

eee_taam napisał(a)

cenowo pewnie tak tylko nie wiem czy sie kupi te co sie chce
bo ja wiekszość pełnych kupiłam i ine mi sie najbardziej podobaja dłuzej trzymaja kwiat

to prawda, najfajniejsze odmiany raczej już niedostępne.
Ja rzutem na taśme pomarańczowe dokupiłam, bo wcześniej uwagi na nie nie zwracałam.
AniMa 13:54, 16 lis 2016

Oj, to do soboty musze poczekać, ale trasę zakupową zrobię sobie przez Auchan
lindsay80 14:02, 16 lis 2016

AniMa napisał(a)
Oj, to do soboty musze poczekać, ale trasę zakupową zrobię sobie przez Auchan

Zajrzyj, bombeczki też są przecenione, ja już małe zakupy zrobiłam.

iwka 14:04, 16 lis 2016

jakie cacuszka
AniMa 14:06, 16 lis 2016

Bombki w moim klimacie, zwłaszcza te srebrne
W zeszłym roku przed drzwiami wejściowymi miałam na srebrnej gałęzi czarne bombki matowe i błyszczące. W tym roku muszę pomyśleć co zamiast gałęzi dać...
lindsay80 14:09, 16 lis 2016

iwka napisał(a)
jakie cacuszka

przylepiły się do rączek, nie mam cierpliwości żeby sobie zrobić takie papierowe cudeńka jak Ty, nad czym ubolewam.
lindsay80 14:16, 16 lis 2016

AniMa napisał(a)
Bombki w moim klimacie, zwłaszcza te srebrne
W zeszłym roku przed drzwiami wejściowymi miałam na srebrnej gałęzi czarne bombki matowe i błyszczące. W tym roku muszę pomyśleć co zamiast gałęzi dać...

to coś znajdziesz dla siebie, wybór jest spory.
Ja w zeszłym roku też już czarne akcenty miałam, na przykład w wianku, dalej mi się on podoba ale jednak coś pozmieniać trzeba, liczę, że jutro na giełdzie coś mi wpadnie w oko.

iwka 14:17, 16 lis 2016

lindsay80 napisał(a)

przylepiły się do rączek, nie mam cierpliwości żeby sobie zrobić takie papierowe cudeńka jak Ty, nad czym ubolewam.
ej nie przesadzaj u mnie to trochę inna sytuacja, nie chce mi się inwestować w jakieś ładne ozdoby do starego domu, baaa nawet sprzątanie czy jakieś drobne remonty przychodzą ciężko, ale kupiłam farbę i muszę coś tam odświeżyć jak się przeprowadzę to też będę mieć tak ładnie jak wszyscy tutaj no przynajmniej mam taką nadzieję
lindsay80 14:31, 16 lis 2016

iwka napisał(a)
ej nie przesadzaj u mnie to trochę inna sytuacja, nie chce mi się inwestować w jakieś ładne ozdoby do starego domu, baaa nawet sprzątanie czy jakieś drobne remonty przychodzą ciężko, ale kupiłam farbę i muszę coś tam odświeżyć jak się przeprowadzę to też będę mieć tak ładnie jak wszyscy tutaj no przynajmniej mam taką nadzieję

w pełni zrozumiała argumentacja i nie mam wątpliwości, że będziesz mieć pięknie, widać to po tym jak ogród komponujesz.