trochę tak, ale teraz takie upały, że o rewolucjach w ogrodzie trzeba zapomnieć.
Ale nie będzie to mam nadzieję czas stracony, wertujemy internet bo trzeba zamówić i zakupić sporo elementów.
Dlatego wolę zapytać bo masz z tym już doświadczenie i wiesz co byś zmieniła,a Twoja brzozowa cudo, wiesz, że mi się bardzo podobała mnie chyba też zmyliło to, bo wydaje mi się, że u Kapiasa jak byliśmy to te brzozy właśnie były bardzo blisko posadzone w tym zagajniku, dzięki
Można kiedyś krokami sprawdzić, ale tam też inaczej to wygląda, bo pod nimi nic nie rośnie, a poza tym gałezie mają do dużej wysokości podkrzesane.
Czekam na wrzesień i będę wymieniać nasadzenia pod brzozami, bo całkiem się tam warunki zmieniły, brzozy urosły i jak kiedyś było słońce to teraz jest cień.
Pójdą tam hosty, paprocie, jarzmianki, zawilce a rozplenice, berberysy i kule buksowe przesadzę w miejsca, gdzie będą lepiej widoczne i łatwiej będzie im żyć.
Drzewa się rozrosły to i zacienienie się zrobiło, bardzo fajny zestaw roślinek tam planujesz jeszcze ci powiem, że roślinki wszystkie od Ciebie mają się dobrze i nabierają masy buziaki i dzięki