Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

ren133 12:04, 25 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

To prawda, jest wrażliwy, zabezpieczyć nie zaszkodzi jak już będzie regularnie dzień i noc na minusie - obwin go wtedy agrowłókniną zimową, tym bardziej, że Twój przyjechał z Holandii.
Mój miejscowy, ale kopany, więc też nie zdążył się u mnie zadomowić, ale nie wiem czy dalibyśmy radę koronę mu czymś opatulić bo to wielkie drzewo.
Malowanie dobiega końca, od jutra ja wkraczam do akcji ze sprzątaniem - zmiana nam się podoba bardzo, niby tylko kolor się zmienił, a jakby inne wnetrza

Chyba jednak zabezpieczę tulipanowca dzięki
To prawda zmiana koloru potrafi bardzo odmienić wnętrze Suuuuper, że zmiana na plus Jakieś nowe dodatki przygotowałaś?
lindsay80 12:27, 25 lis 2015

Nie, nic nowego na razie, czeka mnie tylko zakup lampy, krzeseł i donic, może w przyszłym roku zmienimy też wreszcie kanapę i wtedy będzie już tip top.
Ale i tak już teraz będzie zupełnie inaczej bo kolory inne i pora wyciągnąć zimowe dodatki, które też nadają wnętrzom innego charakteru.
Madzenka 04:54, 26 lis 2015

Czekam zatem na zimowe dodatki
siakowa 07:52, 26 lis 2015

lindsay80 napisał(a)
Nie, nic nowego na razie, czeka mnie tylko zakup lampy, krzeseł i donic, może w przyszłym roku zmienimy też wreszcie kanapę i wtedy będzie już tip top.
Ale i tak już teraz będzie zupełnie inaczej bo kolory inne i pora wyciągnąć zimowe dodatki, które też nadają wnętrzom innego charakteru.

a uchylisz rąbka swoich nowiuśkich pachncych nowa farba wnętrz?
polinka 08:41, 26 lis 2015

Będziesz działać jeszcze teraz z betonem?
Kuba 09:52, 26 lis 2015

siakowa napisał(a)

O tak!
siakowa 10:10, 26 lis 2015

tysz planuje wielkie malowniae...eM jeszcze nie wie jak wielkie , myśli że tylko kominek wczoraj skończył bude dla psa robić i stwierdziłam podbudowując go i piejąc z zachwytu że co jak co ale teraz to już mogę mu przedstawić moje plany majsterkowe
....ale nie pociągnął tematu
lindsay80 11:10, 26 lis 2015

Madzenka napisał(a)
Czekam zatem na zimowe dodatki

jeszcze chwilka, najpierw sprzątanie - miałam już zacząć, a trzeba było opony jechać wymienić, na targ zajrzałam po miód od pszczelarza i kolejne wykrawacze do pierników kupiłam - w weekend chyba wypadnie pieczenie.
Ciekawi mnie ten Twój wianek od Asi, a tu do niedzieli każecie czekać... buuu...
lindsay80 11:12, 26 lis 2015

siakowa napisał(a)

coś tam się pewnie przemyci przy okazji pokazywania świątecznych ozdób, cierpliwości
lindsay80 11:13, 26 lis 2015

Kuba napisał(a)

O tak!

po tym malowaniu jeszcze mi jeden pomysł do głowy wpadł, trzeba kuć żelazo póki gorące, tzn. póki eM nie stawia oporów