Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 14:02, 22 lut 2016

wodzyn napisał(a)
To jak takie niespodzianki czekają po powrocie z urlopu to podwójnie żałuję naszego nie udanego wyjazdu.

Pięknie to wygląda i rzeczywiście prześliczne okazy udało ci się kupić.

Marta, może nie było tak źle
U nas wyjazd bardzo udany, tylko pogody można było się czepiać, choć tylko jednego dnia nie udało się pójść na stok.
lindsay80 14:04, 22 lut 2016

siakowa napisał(a)
No cudniasta niespodzianka

jest też sporo niespodzianek o nazwie chwasty, próbuję na nie nie patrzeć dzisiaj
siakowa 14:19, 22 lut 2016

lindsay80 napisał(a)

jest też sporo niespodzianek o nazwie chwasty, próbuję na nie nie patrzeć dzisiaj
ja wlasnie podzialalam...fajnie wychodza po tych deszczach
lindsay80 14:30, 22 lut 2016

siakowa napisał(a)
ja wlasnie podzialalam...fajnie wychodza po tych deszczach

będę musiała się za to zabrać, tylko odkopię się z praniem po tym tygodniu na wyjeździe - pracuję nad eMem w sprawie suszarki, trochę mi to pewnie zejdzie, ale za jakiś czas będę Cię męczyć o opinię o użytkowaniu.
lindsay80 14:33, 22 lut 2016

Krokusiki w rozkwicie.

siakowa 14:35, 22 lut 2016

lindsay80 napisał(a)

będę musiała się za to zabrać, tylko odkopię się z praniem po tym tygodniu na wyjeździe - pracuję nad eMem w sprawie suszarki, trochę mi to pewnie zejdzie, ale za jakiś czas będę Cię męczyć o opinię o użytkowaniu.
jestem nieobiektywna bo ją kocham
lindsay80 15:09, 22 lut 2016

siakowa napisał(a)
jestem nieobiektywna bo ją kocham

to tym lepiej, potrzebuję właśnie dużo wyrazów zachwytu, coby przykryły tą wysoką cenę
wodzyn 15:23, 22 lut 2016

Edyta sprostuję: nie chodzi o to, że wyjazd był nieudany tylko, że ze względu na wstrętną grypę, którą zaraziłam osobiście całą swoją rodzinkę, w ogóle nie udało nam się wyjechać.

I nawet do ogrodu na razie nie mogę wyjść na chwasty popatrzeć a u nas dziś cudne słonko i 15 stopni. Ale za to wiatr szaleje.

Poza tym u mnie sajgon, bo prace brukarskie w toku. Mieliśmy zamknąć temat rok temu, ale się przeciągnęło

Pozdrawiam

lindsay80 15:30, 22 lut 2016

wodzyn napisał(a)
Edyta sprostuję: nie chodzi o to, że wyjazd był nieudany tylko, że ze względu na wstrętną grypę, którą zaraziłam osobiście całą swoją rodzinkę, w ogóle nie udało nam się wyjechać.

I nawet do ogrodu na razie nie mogę wyjść na chwasty popatrzeć a u nas dziś cudne słonko i 15 stopni. Ale za to wiatr szaleje.

Poza tym u mnie sajgon, bo prace brukarskie w toku. Mieliśmy zamknąć temat rok temu, ale się przeciągnęło

Pozdrawiam

No to zdrowiej, ja dzień przed wyjzadem konczylam antybiotyk, a mała kaszle i smarka się od piątku.

U mnie pogoda taka sama.
Z przeciąganiem wszelakich prac to standard, dobrze, że już można coś robić, akurat jak się wiosna zacznie na dobre to u Ciebie brukarze skończą i ruszysz z kopyta.
Czytam u Ciebie i Marzenki o planach różanych, ale nic nie piszę, bo dla mnie to już zbyt skomplikowane, dobór wysokości, kolorów, czasu kwitnienia - wyższa szkoła jazdy.
Karol99 15:43, 22 lut 2016

lindsay80 napisał(a)
Witam po przerwie!

Taka oto niespodzianka czekała na mnie po powrocie z ferii.

Nie mam słów, cudownie.