Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka na Dębowym Lesie

Moja działka na Dębowym Lesie

Gosialuk 09:04, 12 paź 2018

Popieram pomysł robienia czegoś dla siebie. W każdym wieku dobrze jest się uczyć. Dla mnie działka się stała taką odskocznią. Kupuję książki, rośliny, uczę się ogrodniczkowania. O fotografii na razie nie marzę, ale aparat to już inna bajka. Mam wrażenie, że zupełnie inaczej trzeba podchodzić do zdjęć roślin. Mi osobiście sprawia trudność zrobienie ładnego zdjęcia roślinkom. A jak nie miałam jeszcze swojego wątku, to cykałam fotki tylko dla pamięci, jak jakaś roślina o danej porze roku wygląda. Życzę powodzenia w zdobywaniu nowej wiedzy, a później praktyka zrobi swoje.
Kasia_CS 09:19, 12 paź 2018

A w ogóle to zachwycałam się zawisakiem!! Super złapałaś gąsienicę

Kiedyś widziałam (ale chyba na innym forum) jak ktoś w domku sobie hodował pazie królowej
Kasiolaaa 09:30, 12 paź 2018

szloda fotografii brzmi fajnie powodzenia w nabieraniu nowych umiejetnosci
anabuko1 14:25, 12 paź 2018

mira napisał(a)
/original.JPG[/img]

śliczny ten różowy aster - wysoki?

Mireczko ,tak. To jest wyższy marcinek .
agnieszka_m 14:36, 12 paź 2018

Aniu u Ciebie piękna Polska złota jesień
Pszczelarnia 16:31, 12 paź 2018

Przyszłam zobaczyć znaczniki do dalii.

Ten marcinek to Rosaerfuellung?

I czytam o szkole fotografii - wyższa szkoła jazdy.

To biedronki dają kolor w ogrodzie?
Kasiolaaa 17:34, 12 paź 2018

Marcinek jest a gdzie Marcinkowa hihi
anabuko1 22:17, 12 paź 2018

Kasia_CS napisał(a)

Lubię kwiaty - bez nich w ogrodzie trochę za smutno A zauważyłam u Ciebie np galtonię albo trójsklepkę, których zwykle nie mam okazji za często oglądać (bo na żywo to wcale )

pozdrowienia!

Kasiu i ja jestem kwiatowa.I to bardzo
O galtonię mam 2 celubki już chyba ze 4-5 lat .Wykopuję na zimę i razem z daliami do piwnicy.
A trójsklepka też ciekawa , rośnie, zimuje dobrze już 4 rok.Kwiaty mogłaby mieć większe.
Dziękuję.Pozdrowki ślę
anabuko1 22:22, 12 paź 2018

Anda napisał(a)
Szkola fotografii, fiu fiu

Ciesze sie razem z Toba. Na pewno duzo Ci to da. Teoria to podstawa a potem bedzie czas na praktyke. Te zajecia sa zawsze najbardziej pasjonujace
Powodzenia

Ewo witaj!
Nie tylko przedmioty fotografii tam są.Niektóre nudne, niektóre ni łatwe delikatnie ujmując.Ale dużo ciekawych rzeczy, tematów itp.
Mam nadzieję ,że dam radę
Fotografia jest bardzo ciekawa. Lubię to bardzo.
Dziękuję, na pewno się przyda.
anabuko1 22:30, 12 paź 2018

Gosialuk napisał(a)
Popieram pomysł robienia czegoś dla siebie. W każdym wieku dobrze jest się uczyć. Dla mnie działka się stała taką odskocznią. Kupuję książki, rośliny, uczę się ogrodniczkowania. O fotografii na razie nie marzę, ale aparat to już inna bajka. Mam wrażenie, że zupełnie inaczej trzeba podchodzić do zdjęć roślin. Mi osobiście sprawia trudność zrobienie ładnego zdjęcia roślinkom. A jak nie miałam jeszcze swojego wątku, to cykałam fotki tylko dla pamięci, jak jakaś roślina o danej porze roku wygląda. Życzę powodzenia w zdobywaniu nowej wiedzy, a później praktyka zrobi swoje.

No włąsnie w w tym ferworze życia codziennego nie wiele jest chwil , które człowiek może poświecić pasji tej co lubi.
A ogród i od nie dawna fotografia jest tym co lubię bardzo.
W każdym wieku może i można się uczyć, tylko w każdym wieku nie wchodzi do głowy dobrze.
Ja też dużo czytałam i dalej czytam ogrodowych rzeczy, o roślinach itp.Dużo w necie szukam.
Z r robieniem zdjęć roślinkom, to jak z jazdą na rowerze u dziecka, Najpierw na 4 kołkach, potem mały rowerek i duży rowerek.A na wyścigówki czy wyczynowe kolarstwo to już nie wszyscy się przesiadają.mi na razie duży rower może górski wystarczy.
Dziękuję Gosieńko