Znalazłamlm, że rok temu kupiłaś rozchodniki- pokażesz jak w tym roku się pr się prezentują??
Chciałam dokupić jakiś o ciemnych liściach do takiego zwykłego rozchodnika co już rośnie między Rozplenicami Hameln
Witaj Aniu podziwiam dalie, hibiskusy, hortensje, jeżówki ... No pięknie i kolorowo, cóż można dodać Dzisiaj biorę się za wycinkę, muszę swój busz ogarnąć, może hibiskusa bylinowego uda mi się gdzieś wcisnąć
Kupiłam male sadzonki.A w tym roku nie wiele podrosły. Ale i rosną trochę w buszowej rabacie.
Tak wygladaja moje .Szału nie ma.
rozchodnik matrona
Ten biały jedynie pięknie rośnie
Witaj Aniu.
Dalie są śliczne.
Hibiskusy piękne.Hortensje wielkie i male pie knieja, rozjaśniają ogród.
Jeżówki dodają dekoracyjności i rabatom i innym roślinkom.
A to mój NN bylinowy, kwitnie już 3 tydzien
Witaj Przemku!
Za wielkie to grzybobranie nie było.Ale trochę na suszenie jest.I 3 słoiczki marynowanych ,I trochę na sos.Ale po trochu coś się i z grzybkami uzbiera.
Dziękuję,Przemku.Bogactwo kolorów i roślin jest.Ale przyznam,że nie na wszystkich rabatach jeszcze mi się podoba
do dalii mam słabość. Wszędzie je upycham.ale sama jeszcze mam chęć na kilka.I chyba na drugi rok jeszcze kilka dokopię.
Ja czeto robię bukiety ze świeżych kwiatowa.Najczęściej z łąk. A tutaj mam Bogactwo wielkie. Oj tak do wielu rzeczy i ogrodowych trzeba dojrzeć
No j tez nie wiem czego im brak.Marnie przyrastają.
Ale przyznam,że zbytnio o nich nie zabiegałam.
Green Jewel
Rutewka wciąż kwitnie
Czosnki cudnie wyglądają. Niskie , kępiaste i piękne.
I nawet nie pamiętam skąd je mam.
Pierwsze grzybki, jak fajnie zobaczyć dobrze, że ostatnimi czasy więcej deszczu, bo przy tej suszy co była, to ciężko by było z grzybkami cudne widoczki Aniu, a rutewka stoi sama, czy ma jakieś podparcie? buziaczki