U Ciebie to dopiero wybór dalii, mieczyków, róż, hibiskus i inne kwiaty, kolory. Dalie bardzo wysokie.
Jestem zdziwiona że u mnie z małych sklepowych bulw narosły wielkie daliowe krzaki.
M<Małgosiu jest,, jest... trochę tego wszystkiego u mnie duzo.Nawet na niektorych rabatach za dużo roślin.i walczą o byt, a przez to sa nijakie, mikre.
Czas na wiosnę trochę przemeblowania zrobić.
Ja w tym roku zamówiłam dalie w szkółce.Po jednej małej bulwce dostała i też porosły duże.Wszystko chyba zależy od odmian? Czy od czego ?
Równie cudny ten hibiskus na żywo I jeszcze kwitnienie następnego przyuważyłam.Oczywiście zdjęcie nie tak świetne jak Twoje Aniu Na usprawiedliwienie mam też późno popołuniową porę
Twój ogród Aniu kolorowy...ale w ogólnym odbiorze bardzo kojący,nawet spokojny bym powiedziała...w każdym razie stworzony do odpoczynku
Umililiśmy sobie dziś w nim niedzielę ,oczywiście dzięki Wam
Te Eukomisy bardzo ciekawe! I udają teraz kwiaty azalii
Aniu, dziękuję bardzo za wczorajsze niespodziewane odwiedziny i roślinki.Już wszystkie posadzone .Ale stanowczo za krótkie było nasze spotkanie.
Dziękuje za zdjęcia.U ciebie też jest ciekawe.
Podoba mi się to,że odbierasz mój ogród jako " , kolorowy, kojący i spokojny " .Cieszy mnie to.
Tutaj odpoczywa się i mieszka spokojnie.Może to też ,ze jest to miejsce z dala od miasta.Las,zalew, nasz staw , łąki, cisza, natura to jego atuty
I za dyńki Nawet nie zdążyłam ci moich dać.ale jak tykwy podrosną. to razem ci je dam.
Twoje i moje już stoją na stoliku
Takie rzeczy dostałam od Ani-anpi