Pszczelarnia
16:34, 28 paź 2019

Wiedziałam, gdzie zajrzeć za chryzantemami. Opiszesz ją dokładnie?
O to mi chodziło.aby od wiosny do jesieni w moim ogrodzie było coś stale kwitnącego.
Lubię kolorki
Te różowe i ciemnofioletowe to były kupione na ulicy na Wzystkich świętych- nazw nie znam .A w ubiegłym roku pod koniec listopada zabrałam z grobu moich rodziców i posadziłam do ogrodu.Tylko kiściami przykryłam i przezywały i są. i tak ładnie kwitną.
Jeszcze inne mam zabrane.I też kwitną.
W tym roku tez tak zrobię. Kupię na groby jakies , jakich nie mam .a potem dam do ogrodu . pod koniec listopada ub roku w listopadzie.
Te wszystkie są z ubiegłego roku .
![]()
![]()
![]()
Nasionek szkoda, ale te sikory cudownie wyglądają przy tym rowerku.
Chryzantemy wspaniałe. Jak moją mi wykasowało którejś zimy to straciłam do nich zapał. ale chyba wrócę do tematu w przyszłym roku.
Aniu, cały czas podziwiam chryzantemy ale i Marcinki też u Ciebie są. A te dekoracje to cudeńka, rowerek słodki.
Pięknie u Ciebie jest i jesienią szczególnie.
Sikorki świetne. Zdjęcia żyleta. Skorzystały z karmnika
.
Śliczne chryzantemy![]()
U mnie już też sikorki buszują w ogrodzie w poszukiwaniu nasionek, chyba zacznę im już coś sypać do karmnika![]()
Haha, niespodziewany karmnik i sikorki skorzystały
U mnie tez już buszują cała gromada ale nic na razie ode mńie nie dostaną. W ogrodzie maja jeszcze dużo do dziobania![]()
Piękne masz te chryzantemki
Aniu piekne sikoreczki
Śliczne ujęcia sikorek ,które usadowiły się na. U mnie w sltanie też buszuje przeróżne ptactwo i nie miałabym nic przeciwko temu, ale porócz noclegowni zrobiły sobie tam też ubikację.