Ewuś , Dziękuję jak mam czas to zdjatko obramuję.Ale zazwyczaj go brak...
Hortensja Adria posadzona między Limelight a Kyushu .
na drugi rok będzie miała więcej kwitów.W tym miała tylko 3.
Ale ładny kwiat to ona ma
Dębolistna, w tym roku jeszcze nie zakwitła.ale krzaczorek ładnie podrósł
Witajcie wieczorkiem, jakoś nie najlepiej się czułam, dlatego dopiero teraz odpisuję
Wizyta u dzisiejszej kontroli nie była zadowalająca.ale czego się spodziewać, jak jeszcze bóle mam.
Kręgosłup to nie głowa,szybko nie puszcza
Kołnierz, który i tak mi dokucza, jeszcze minimum mam nosić do połowy października.I nowa porcja leków i nowe zastrzyki ;(
Cóż trzeba wytrzymać. Chyba jeszcze trzeba zwolnić, odpoczywać i jeszcze trochę się pomęczyć.
Nic dam radę
Ale co tam, są gorsze problemy...już nic nie mówię, raczej piszę na ten temat
Ojj,,Aguś.tak.Jedna chwila, jedna nieuwaga czyjaś i jedno życie innych się zmienia.Ot,życie.I tak dobrze,że tak tylko to się skończyło.
Mam za co dziękować Bogu
Z jeden strony, dobrze,że zima idzie, czas wolniejszy, spokojniejszy na parce. i na moją rekonwalescencje .
Dzięki za miłe słowa pod adresem moich roślin i ogrodu i życzonka na pewno się przydadzą.
A fotografowanie też lubię i te latające owadziki też
Moja Vanille Fraise wygląda tragicznie to tegorocznych upałach ;(
A Tak wyglądała w tamtym
Ale mniejsza jej siostra Sundae Fraise, przebarwia się ładnie
Kiedyś tą roślinkę,(Nie mam pojęcia co to jest ops: )posadziłam w ogrodzie,dobrze,że w kącie.Wysiewa się dalej sama.Nawet w większej ilość.Na wiosnę zawsze trochę ja ograniczam.i wywalam cześć po prostu.
Ale na przyszły rok,posadzę część w nowym ogrodzie a wokół niej posadzę jakieś kontrastujące roślinki
.Coś przez zimę się wymyśli.
Powinno być dobrze.
A teraz póki co to jest NN