Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka na Dębowym Lesie

Moja działka na Dębowym Lesie

Dorota123 21:08, 15 lip 2018

Piękne masz liliowce, już żałuję, że nie mogę więcej mieć. Ten w kolorze koralowym bardzo mi się spodobał. Muszę moje poprzesadzać bardziej do przodu, żeby je bardziej wyeksponować. Już główkuję jak to pozmieniać, nie będzie łatwo.
gogo 21:16, 15 lip 2018

Witaj Aniu, dobrze, że mogę u Ciebie oglądać liliowce, podobają mi się szczególnie te z wąskimi płatkami. Piękna ta róża Deep Impression, szkoda, że nie jest pnąca, bo tylko takie mogę jeszcze zmieścić. Siewki ciemiernika mają się dobrze, ale jeszcze poczekam z wysyłką, żeby mieć pewność.
Kasiolaaa 21:29, 15 lip 2018

anabuko zachwycam sie ta bryczka i rowerem na bialo pomalowanymi swietnie to wygląda
anabuko1 21:37, 15 lip 2018

Dorota123 napisał(a)
Piękne masz liliowce, już żałuję, że nie mogę więcej mieć. Ten w kolorze koralowym bardzo mi się spodobał. Muszę moje poprzesadzać bardziej do przodu, żeby je bardziej wyeksponować. Już główkuję jak to pozmieniać, nie będzie łatwo.

Dorotko, nie wszystkie liliowce jeszcze pokazałam.Jeszcze kilka jest w pąkach.
Ja tez już na nie nie mam miejsca.Nawet wiem,ze mam za gęsto je posadzone .
Cóz kiedyś przesadzę.
Liliowce to ładne rośliny.Jk kwitną są piękne.Jak nie kwitną to listki nawet fajne zostają

anabuko1 21:57, 15 lip 2018

gogo napisał(a)
Witaj Aniu, dobrze, że mogę u Ciebie oglądać liliowce, podobają mi się szczególnie te z wąskimi płatkami. Piękna ta róża Deep Impression, szkoda, że nie jest pnąca, bo tylko takie mogę jeszcze zmieścić. Siewki ciemiernika mają się dobrze, ale jeszcze poczekam z wysyłką, żeby mieć pewność.

Grażynko witaj!!
Czyli takie pajączkowate liliowce ci się podobają ?
Mi one wcześniej się nie podobały.To ich nie kupowałam,
Ale teraz już mi się podobają.Ale na teraz miejsca brak
Ja pnące i powojniki już zaczynam pchać na siatkę między sąsiadka
Dziękuję,że wciąż o mnie pamiętasz

Z każdej strony ogród wygląda inaczej
anabuko1 22:17, 15 lip 2018

Kasiolaaa napisał(a)
anabuko zachwycam sie ta bryczka i rowerem na bialo pomalowanymi swietnie to wygląda

Kasiu, a to dziękuję.To takie moje pomysły były
gogo 22:29, 15 lip 2018

Widziałam kiedyś w małym przedogródku duży wóz drabiniasty, obsadzony kwiatami i było to tak piękne, że po zamieszkaniu na wsi chciałam tak zrobić. I okazało się, że na wsi nikt nie ma takiego wozu . Szukałam też starych naczyń gospodarczych i tych też nie znalazłam, a na targu staroci ceny były z kosmosu.
I powstał nie wiejski ogród.
anabuko1 23:08, 15 lip 2018

gogo napisał(a)
Widziałam kiedyś w małym przedogródku duży wóz drabiniasty, obsadzony kwiatami i było to tak piękne, że po zamieszkaniu na wsi chciałam tak zrobić. I okazało się, że na wsi nikt nie ma takiego wozu . Szukałam też starych naczyń gospodarczych i tych też nie znalazłam, a na targu staroci ceny były z kosmosu.
I powstał nie wiejski ogród.

Grażynko, tearz stare rzeczy albo można trafić w cenie, albo horrendalne sumy płacić za nie
Ja ostatnio szukam kanek...pytam znajomych , co mają jeszcze jakieś kontakty ze wsią i nic...
A wozy to już dawno chyba w cenie poszły.Chyba ,że jakiś się skrył.Ale to trzba mieć dobrych znajomych

Liliowiec Daring Deception -
ag_zie 09:10, 16 lip 2018

Ten rowerek jest świetny!
marba 09:58, 16 lip 2018

Aniu, bardzo podoba mi się pomysł z rowerem. W ogrodzie rzeczywiście można wykorzystać mnóstwo rzeczy, dając im drugie życie.