Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka na Dębowym Lesie

Moja działka na Dębowym Lesie

gogo 11:42, 16 lip 2018

Witaj Aniu, myślę, że niektóre zmiany na wsi poszły w kierunku zbliżenia się do miasta przez pozbywanie się " staromodnych rzeczy ". Teraz wróciło zapotrzebowanie, stąd handlarze starociami windują ceny. A rower u Ciebie pasuje, u mnie jakoś bym go
nie widziała.
Ewa777 11:46, 16 lip 2018

anabuko1 napisał(a)

Jeżówka Butterfly Kisses

Jestem ciekawa, czy te jeżówki Butterfly Kisses Kupiłaś w tym roku, czy przezimowały Ci w ogrodzie? Bardzo mi się podobają. Kupiłam je w jednym roku, ale po zimie już się nie pojawiły.
anabuko1 21:22, 16 lip 2018

ag_zie napisał(a)
Ten rowerek jest świetny!

Agnieszko dziękuję bardzo
Taki biały rowerek chciałam mieć . Jeszcze z przodu powinien mieć koszyk z
kwiatami ale nie miałam skąd takiego wziąć.
Jak na razie.
anabuko1 23:00, 16 lip 2018

marba napisał(a)
Aniu, bardzo podoba mi się pomysł z rowerem. W ogrodzie rzeczywiście można wykorzystać mnóstwo rzeczy, dając im drugie życie.

Dziękuję. I mi tak właśnie się spodobał taki rower.tylko bardziej powinien być ukwiecony.Ale koszykow mi do niego barak.
Ale jeszcze kiedyś może tak będzie
A wagę po babci na skrzynce też mam.
Adela 23:33, 16 lip 2018

Bardzo ładna ta różowa jeżówka. Mam Raspberry Truffle, myslę, że będzie podobna. Jeszcze nie kwitnie.
gogo 17:26, 17 lip 2018

Witaj Aniu, te jeżówki, gdyby nie liście, myślałabym, że to chryzantemy. Raz takie kupiłam, miały nawet taki kolor, ale były jednoroczne.
yolka 21:42, 17 lip 2018

Do Hrubieszowa masz daleko? Podobno w sobotę jakieś filmy ciekawe pokazywali na mieście
anabuko1 22:58, 17 lip 2018

gogo napisał(a)
Witaj Aniu, myślę, że niektóre zmiany na wsi poszły w kierunku zbliżenia się do miasta przez pozbywanie się " staromodnych rzeczy ". Teraz wróciło zapotrzebowanie, stąd handlarze starociami windują ceny. A rower u Ciebie pasuje, u mnie jakoś bym go
nie widziała.

Dokładnie tak. Ale nie do końca. Tutaj na wsi ludzie bardziej są otwarci .przynajmniej część. Nie tak zamknięci jak da mieście. Ja już mam kwestie porównania.
A znaleźć teraz jakieś starocie. To rarytas.
anabuko1 23:04, 17 lip 2018

Ewa777 napisał(a)

Jestem ciekawa, czy te jeżówki Butterfly Kisses Kupiłaś w tym roku, czy przezimowały Ci w ogrodzie? Bardzo mi się podobają. Kupiłam je w jednym roku, ale po zimie już się nie pojawiły.

Jutro zrobię zdjęcia i pokaże ja. Co raz piękniejsza. W ubiegłym roku w lecie ja kupiłam W sierpniu. Z jednym nijakim kwiatkiem. Zimowala w tym roku bardzo dobrze.kępa się rozrosła i wypiekniala
zawitka 08:08, 18 lip 2018

Aniu dziękuję za wspaniałe prezenty ,Fajnie poznaC uroczych ludzi . Czas tak szybko zleciał zdecydowanie za szybko