Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

Rench 15:46, 06 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Tobie to tirem chyba wszystko zwiaza jak jeszcze cos dokupisz );

E tam,gabarytowo to małe przesyłeczki
Ale 3 z perfumerii przyszły....i jak na złość wszystkie jednego dnia

A gdzie reszta ?
Mala_Mi 16:30, 06 mar 2015

Kupiłam prymulki bordowe i pełne.. dawali na kartony I storczyka
A wczoraj to ręka mi się trzęsie nad Pashmina.. ale nie mam gdzie posadzić .. wiec tylko sobie oglądam.. za to piwonię IToH żółtą kupiłam Coś czuję, że nowa rabata będzie musiała być bardzo szeroka
Ala106 16:37, 06 mar 2015

Piękne te prymulki.
Ja w zeszłym roku na wiosnę kupiłam piwonie jakieś różowe w ogrodniczym u nas, takie kłącza w woreczkach.
Ciekawa jestem kiedy pierwszy raz zakwitną?
Rench 17:31, 06 mar 2015

Mala_Mi
Śliczne te prymulki .
Mi tam nad pashminą ręka by się nie zatrzęsła
Ona jest malutka,dużo miejsca nie zajmuje,ale jak długo kwitnie...

Natomiast żółtą piwonię dodaję do koszyka i wywalam Już kilka dni się tak szarpię

Ala106 - możliwe że w tym sezonie jeden kwiatuszek będziesz miała
Ja też mam 4 takie- strasznie jestem ciekawa czy w ogóle kolory będą takie jak kupowałam

Mala_Mi 19:25, 06 mar 2015

Z kłącza w woreczku można czekać i 4 lata. A jak się ma szczęście to i w następnym roku jakiś kwiatuszek będzie. W poprzednim roku kupiłam na wyprzedaży doniczkę litrową z czymś co miało być piwonią oczywiście odmiana NN. I cholera zakwitła I śliczna jest, aż żałuję, ze tylko za te 3 zł jedną doniczkę wzięłam Ale skąd mogłam wiedzieć, ze to bezie fajne i że takiej nie mam

Pashmina malutka, tylko ja i malutko miejsca nie mam, nowa rabata będzie ognista.. tam różowy nie pasuje Podobna jest Stephanie Baronin zu Guttenberg.
Jest dużo fajnych Jasmina Flower Circus... albo Lavender Flower Circus.

A ty coś zamawiasz? Dla jednej róży płacić za wysyłkę mi się nie opłaca.
Bogdzia 19:28, 06 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)
Kupiłam prymulki bordowe i pełne.. dawali na kartony I storczyka
A wczoraj to ręka mi się trzęsie nad Pashmina.. ale nie mam gdzie posadzić .. wiec tylko sobie oglądam.. za to piwonię IToH żółtą kupiłam Coś czuję, że nowa rabata będzie musiała być bardzo szeroka

Myślałam że u Ani na watku jestem. Gdzie i za ile kupiłas ta piwonię????Pierwiosnki śliczne ale pierwsze słyszę zeby na kartony sprzedawali.

Reniu macham.
rozark 19:38, 06 mar 2015

Pashmine to ja sobie chyba zafunduję, jak ją gdzieś spotkam.
monteverde 19:40, 06 mar 2015

wyjątkowo ładne te z białym obrzeżeniem ja mam niebieskie
Rench 19:51, 06 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)
Z kłącza w woreczku można czekać i 4 lata. A jak się ma szczęście to i w następnym roku jakiś kwiatuszek będzie. W poprzednim roku kupiłam na wyprzedaży doniczkę litrową z czymś co miało być piwonią oczywiście odmiana NN. I cholera zakwitła I śliczna jest, aż żałuję, ze tylko za te 3 zł jedną doniczkę wzięłam Ale skąd mogłam wiedzieć, ze to bezie fajne i że takiej nie mam

Pashmina malutka, tylko ja i malutko miejsca nie mam, nowa rabata będzie ognista.. tam różowy nie pasuje Podobna jest Stephanie Baronin zu Guttenberg.
Jest dużo fajnych Jasmina Flower Circus... albo Lavender Flower Circus.

A ty coś zamawiasz? Dla jednej róży płacić za wysyłkę mi się nie opłaca.

Z tymi piwoniami w workach jest o tyle fajnie,że za małe pieniądze masz, tak czy inaczej piwonię,a one są wszystkie śliczne
Nie spotkałam się z dzikimi piwoniami....

Ja kupiłam kiedyś w doniczkach 2 letnie w konkretnej cenie,ale i tak nie było to co zamówiłam,a reklamować nie ma gdzie ,bo sklepu już nie ma

Róże zamówiłam w styczniu, wczoraj zakończyłam transakcję.

Krys 19:52, 06 mar 2015

Reniu znasz moze albo masz w swojej ksiazce roze wielkokwiatowa Dream Orange? Nie moge nic o niej znalesc a kupilam dzisiaj