Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

Rench 15:34, 31 maj 2017

Zana - spektakularnie nie będzie chyba,Aicha jest terminatorką ponad wszystko. Inne róże mocno musiała, ściąć wiosną.Odbijają na szczęście,ale już krzaczorow z nich nie będzie tego lata.

15:52, 31 maj 2017
walker's low bardzo lubie ...tylko w tym roku długo sie zbiera jest jakas mała u mnie bo powinna sie juz wylewac z rabaty ...nie rozsiala mi sie bo sciełam przed wysiewem

no i ten twój doktorek ...czekam az mój sie pokarze ...lada dzień bo juz kolorek widac
kerii 16:25, 31 maj 2017

Rench napisał(a)

Zależy jaką masz odmianę kocimietki.
Ta walker's low rośnie strzeliście w górę,a mam też inną od Ani ,ona rośnie kępiasto i strasznie się rozsiewa,ale ja tez lubię za tę niebieskość

Wygląda na to, że mam tą co się rozsiewa ale mnie to chwilowo nie przeszkadza niech się sieje ładna niebiesia taka a jak będzie za dużo zawsze można wyplewić albo przesadzić
Ewik 16:59, 31 maj 2017

Renia , cudnie u Ciebie
Anda 17:00, 31 maj 2017

Piękne widoki, trawa jaka gęsta. Róże cudowne, wiadomo
U mnie Walkers Low rozkłada się trochę na boki. Pewnie za żyzną mam ziemię jak na jego potrzeby Też się zastanawiam nad wyciepaniem go z jednej rabaty.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kindzia 09:26, 01 cze 2017

Matko i córko...już na prawdę różano u Ciebie!!! Pięknie!!!
Moją starą Candlelight musiałam praktycznie przy ziemi ciachnąć, aż dziwne, że tak zmarniała w czasie tych majowych przymrozków, bo młodej zupełnie nie ruszyło. Ale odbija, tyle, że wielka w tym roku nie będzie. A to ulubienica moja...
jolanka 09:45, 01 cze 2017

Renia, nie spodziewalam się, że zobaczę juz takie róże Tyle dobroci juz teraz Chyba ten doktorek to taki sam

Candelight myslalam, ze padła po zimie, ale baaaardzo mocno przecięta obiła ładnie. To tez jedna z moich ulubionych
Kasia_CS 10:34, 01 cze 2017

Rench napisał(a)
A to mój mały busz Mały,ale każda roślinka cieszy

Oo to Ty masz całkiem pokaźne połacie! Przez portrety roślin często się nie zdaje sprawy z całości

Rench napisał(a)

Ale fajny łaciaty ten Twoj rodek, pierwszy raz coś takiego widzę
anabuko1 12:23, 01 cze 2017

Piękny ten doktorek .
Aicha jaka ona cudnie ukwiecona . Od góry do dołu. Cudny widok.A powtarza kwitnienie ??
MOJE róże jeszcze nie otworzyły pakow.
Czosnku piękne
Urszulla 13:12, 01 cze 2017

Napiszę jak u mnie rozkwitną róże. Mam na myśli właśnie tą kocimiętkę WL. Mi coś musi łuki wypełniać bo inaczej zwariuję z plewieniem. Do której też szybki i w podwójnym wydaniu