Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

babka 22:15, 04 sie 2016

Jazzy chyba dobrze kombinuje, też bym tak zrobiła
Beciu, domek zrobiliście superowy, bardzo bardzo mi się podoba Wcześniej były pomysły by dodać dach, dobrze, że z niego zrezygnowaliście. A nie myslałaś o rozciągnięciu żagla nad konstrukcją? Dałby cień w skwarne dni i fajne przytulne miejsce do zabaw na górze. Dzieciaczki lubią takie "szałasy"

Pięknie już masz pracusiu
beata_m 06:56, 05 sie 2016

babka napisał(a)
Jazzy chyba dobrze kombinuje, też bym tak zrobiła
Beciu, domek zrobiliście superowy, bardzo bardzo mi się podoba Wcześniej były pomysły by dodać dach, dobrze, że z niego zrezygnowaliście. A nie myslałaś o rozciągnięciu żagla nad konstrukcją? Dałby cień w skwarne dni i fajne przytulne miejsce do zabaw na górze. Dzieciaczki lubią takie "szałasy"

Pięknie już masz pracusiu

Oluś bardzo dziękuję za miłe słowa strasznie mnie cieszą domek muszę przyznać też mnie cieszy choć najstarszy czasem upomina się i pyta czemu dachu nie ma, no bo co to za domek bez dachu a teściom eM od razu oznajmił, że dzieło zakończone i dachu nie ma celowo wiesz co myślałam o żaglu nad placykiem basenowym, ale racja można by było zrobić taki daszek "materiałowy" widziałam gdzieś takie hmmmm dzięki za podpowiedź kochana

a co do Jazzy ... to masz rację .. wg mnie często bardzo dobrze kombinuje

beata_m 09:47, 05 sie 2016

na jeżówki bym się skusiła Green Jewel lub Honeydew, donica moze juz w przyszly tydzien dostanie panel na plecy (wzdłuż chwilowo zdemontowanej siatki coby donice obrobić):

bo tak jakoś smutno się bez czosnków zrobiło

beata_m 09:50, 05 sie 2016

i posadzone sadzonki werbeny w końcu patagpńskiej od Marty ;*

siakowa 09:54, 05 sie 2016

ze ta w gruncie stipa ci kwynie ata co była taka wybujała w donicy jeszcze nie kwitnie hmmm.
beata_m 10:06, 05 sie 2016

siakowa napisał(a)
ze ta w gruncie stipa ci kwynie ata co była taka wybujała w donicy jeszcze nie kwitnie hmmm.

no własnie, co nie?! ale wiesz co chyba czosnki główkowate ją zagłuszyły mocno bo jak czosnki wyciełam to była bardzo marniutka i dopiero teraz ładnie się zagęszcza i zieleni (była bardziej zółtawa bym rzekła)
siakowa 10:14, 05 sie 2016

przeca czosnki główkowte to chyba nawet liście nie mają co?
beata_m 10:24, 05 sie 2016

ano zgadza się specjalnie dużych to nie mają, ale było ich tam setka i może im wyjadały wszystko sama nie wiem generalnie wyglądały marnie a teraz się zbieraja
kasja83 11:45, 05 sie 2016

beata_m napisał(a)
i moj placyk ciągle niegotowy ale wyrównany

i mega wygodne zdezelowane krzesełka ... ale zbieram się na poszukiwanie tapicera

Fajny kącik będzie!A takie fotele to skarb. Uwielbiam takie klimaty-też bym tapicerowała!
beata_m 21:30, 05 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Fajny kącik będzie!A takie fotele to skarb. Uwielbiam takie klimaty-też bym tapicerowała!

w życiu nie miałam jeszcze przygody z tapicerem ale najwyższy czas
dzięki Kasieńka miód na moją duszę lejesz