Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

ren133 21:20, 06 sie 2016

Piękna jest ta jeżówka
beata_m 10:27, 07 sie 2016

ren133 napisał(a)

Fajnie będzie z tym panelem I stipa piękna

Dziękuję Reniu zaczynam wielką miłością darzyć stipę naprawdę wygląda bardzo uroczo i tak lekko
beata_m 10:29, 07 sie 2016

alis napisał(a)
Wpadam z rewizytą Przejrzałam tylko kilka ostatnich stron ze względu na dość późną porę, ale zaznaczam wątek na przyszłość do poczytania.

Placyk szykuje się fajniusi, ciekawy pomysł z panelem, hortki piękne mimo że trochę polegują i warzywniaczek śliczniusi, wszystko mi się podoba, pozdrówka.

Hej Alicja miło mi, że wpadłaś i do mnie dziękuję bardzo za komplementy .... zwierzę się, że zaczynam się czuć coraz lepiej w swoim ogródku z hortensjami będę na wiosnę wojować jak Toszka poradzi mam nadzieję, że przyszły rok będzie dla nich lepszy
beata_m 10:32, 07 sie 2016

babka napisał(a)
I jak, zakupy poczynione ?
Wymierzyłam kwiaty Green Jewel, mają 9 - 10cmśrednicy

Oluś w zasięgu nie znalazłam nigdzie Green Jewel!!!!!!!!! i co mam na necie zamówić?! Sama nie wiem co zrobić???!! Piękne są przekonałam się już w 100%, że własnie je chce (oczywiście dzięki Twoim zdjęciom) ... ehhh zamówię na internecie i przyślą po trzy liście bez kwiatka .... choć jedna Pani jak zadałam pytanie to odpisała, że kwitną i nie ma szans pomyliś odmiany?! Ale to allegro, wierzyć niewierzyć?! ehhh
beata_m 10:32, 07 sie 2016

ren133 napisał(a)
Piękna jest ta jeżówka

prawda Renia, cudnie wyglądają i jeszcze tak duuuuży kwiat!
beata_m 10:33, 07 sie 2016

malgorzata_s napisał(a)
Podziwiam zmiany i kibicuję w dalszych pracach

hej Gosiu miło mi, że wpadłaś ... dziękuję za miłe słowa i w wolnej chwili wpraszam się już do Ciebie
babka 20:36, 07 sie 2016

Wysłałam pw z informacją gdzie ja kupowałam że trzeba dzwonić by się dowiedzieć o aktualnym stanie roślin w szkółce. Jeśli chodzi o All to szczerze muszę powiedzieć, że jakoś zawsze miałam szczęście kupić dobre rośliny, częściej wprost ze szkółek pomyłki się zdarzały. Jeśli nie teraz to na wiosnę działaj. Sama stipa też ciekawie wygląda
beata_m 07:45, 08 sie 2016

babka napisał(a)
Wysłałam pw z informacją gdzie ja kupowałam że trzeba dzwonić by się dowiedzieć o aktualnym stanie roślin w szkółce. Jeśli chodzi o All to szczerze muszę powiedzieć, że jakoś zawsze miałam szczęście kupić dobre rośliny, częściej wprost ze szkółek pomyłki się zdarzały. Jeśli nie teraz to na wiosnę działaj. Sama stipa też ciekawie wygląda

i dlatego sama nie wiem, kusi mnie ciut żeby zaryzykować ale też próbuję na spokojnie podejść do tematu
a na priv Oluś nic nie dostałam
Konieczki 07:53, 08 sie 2016

Placyk wyszedł super.
Bierz GJ ją kupiłam w Bylinowym Raju na targach, ale wiem że tam nasi kupują (niestety mieli tylko jedna sztukę).

Fotele mam do takich ogromny sentyment i jakie one wygodne
anbu 11:27, 08 sie 2016

Green Jewel? Widzę że nie tylko ja muszę ja mieć