Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 21:19, 18 wrz 2017

leon60 napisał(a)

Jak obczaisz daj znać jakie gatunki

a pewnie, że dam znać
kasja83 07:19, 19 wrz 2017

beata_m napisał(a)

Oby Oby ksozenia przycinania sporo będzie nie odmówię pomocy A miałam dziś być w lidlu ale mnie tak przeziębienie rozłożyło, że nie miałam sił po pracy. Może jutro będzie okazja dzięki za info Kochana

Beatko zdrówka zatem życzę!Pogoda niestety nie rozpieszcza.

Na żywo też jeszcze nie byłam w L-ale gazetka wygląda obiecująco.
beata_m 22:10, 22 wrz 2017

kasja83 napisał(a)

Beatko zdrówka zatem życzę!Pogoda niestety nie rozpieszcza.

Na żywo też jeszcze nie byłam w L-ale gazetka wygląda obiecująco.

byłam sprawdziłam naprawdę było w czym wybierać:
babka 22:28, 22 wrz 2017

Ale się Pani obłowiła psze pani
beata_m 11:20, 23 wrz 2017

babka napisał(a)
Ale się Pani obłowiła psze pani

nie nie nie Kochana
to zdjecie zrobiłam w sklepie ... nic nie kupiłam z czosnków, chciałam jeszcze na tulipany spojrzeć ... ale kusi mnie czosnek ping pong, kojarzycie go w ogóle?
jazzy 17:09, 24 wrz 2017

Becia, ja Queen of night mam same pod miłorzębami. Wcześniej rzeczywiście rosły z innymi kolorami, m.in. z białymi i różowymi. Połączenie nawet ok wg mnie, ale chyba do queenów bardziej mi różowe pasują niż białe
kasja83 07:56, 25 wrz 2017

beata_m napisał(a)

nie nie nie Kochana
to zdjecie zrobiłam w sklepie ... nic nie kupiłam z czosnków, chciałam jeszcze na tulipany spojrzeć ... ale kusi mnie czosnek ping pong, kojarzycie go w ogóle?

Noooo-bo już myślałam, że tirem spod L wyjeżdżałaśU mnie czosnki mocno przegrzebane-nie udało mi się kupić tyle Gladiatorów ile chciałam-nic to jednak-dokupię w przyszłym roku.
beata_m 20:37, 29 wrz 2017

jazzy napisał(a)
Becia, ja Queen of night mam same pod miłorzębami. Wcześniej rzeczywiście rosły z innymi kolorami, m.in. z białymi i różowymi. Połączenie nawet ok wg mnie, ale chyba do queenów bardziej mi różowe pasują niż białe

ehhh wlaśnie tak się biłam z myślami i jednak kupiłam białe ... jeszcze za nim padła Twa rada ... ale dokupiłam trochu różowych może wyjdzie jakiś z tego przyzwoity mix
beata_m 20:38, 29 wrz 2017

kasja83 napisał(a)

Noooo-bo już myślałam, że tirem spod L wyjeżdżałaśU mnie czosnki mocno przegrzebane-nie udało mi się kupić tyle Gladiatorów ile chciałam-nic to jednak-dokupię w przyszłym roku.

hihih chciałbym tylko wcześniej mały skok na bank i wynajecie ogrodników do posadzenia .... jeszcze nawet nie drgnełam z sadzeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jazzy 10:56, 30 wrz 2017

beata_m napisał(a)

ehhh wlaśnie tak się biłam z myślami i jednak kupiłam białe ... jeszcze za nim padła Twa rada ... ale dokupiłam trochu różowych może wyjdzie jakiś z tego przyzwoity mix
Na pewno będzie ładnie. Poza tym wiesz, ogród to jeden wielki eksperyment Jeśli coś będzie nie tak, to poprawisz
A gdzie będzie ten piękny łan tulipanów?

ps. Zazdroszczę Ci czochów krzyśków! Już się nie załapałam