Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

AngelikaX 22:39, 16 wrz 2017

Noooo rów pierwsza klasa... jakie ułatwienie przy sadzeniu quenny pięknie będą odbijać się na tle białego żwirku
ja mam u siebie quenny z białymi i opatrzyły mi już się... obstawiałabym różowe... i na nowej na pewno z różu coś dodam
babka 22:48, 16 wrz 2017

Rowek idealnie wykrojony, jak w torcie
Becia perfekcjonistka
Na kolorki idealne się zdecydowałaś.
Wczoraj byłam w L a tam mnóóóstwo cebul, aż mnie skręcało. Ale nie uległam, dzielnie się oparłam pokusie Jeszcze nie mam planu więc nie rzucam się, za rok popłynę
beata_m 11:43, 17 wrz 2017

AngelikaX napisał(a)
Noooo rów pierwsza klasa... jakie ułatwienie przy sadzeniu quenny pięknie będą odbijać się na tle białego żwirku
ja mam u siebie quenny z białymi i opatrzyły mi już się... obstawiałabym różowe... i na nowej na pewno z różu coś dodam

troszku mi zabiłaś klina Angela bo żwirek biały jest ale tłem są skrzynki brązowe mam nadzieję, że queeny nie zgoną na ich tle... powrzucam gdzieniegdzie różowe ... zobaczę jak będzie to wyglądało w razie co będzie za rok korkta, żeby się nie nudziło wolę sto razy sadzić w takich rowkach bo rabaty jeszcze nie pozarastane niż wykopywać szpadelkiem 300 dziur!!!
beata_m 11:46, 17 wrz 2017

babka napisał(a)
Rowek idealnie wykrojony, jak w torcie
Becia perfekcjonistka
Na kolorki idealne się zdecydowałaś.
Wczoraj byłam w L a tam mnóóóstwo cebul, aż mnie skręcało. Ale nie uległam, dzielnie się oparłam pokusie Jeszcze nie mam planu więc nie rzucam się, za rok popłynę

takie rowki to tylko mój mąż kopie ... jak ja się biorę to zawsze mi gdzieś na bok zejdzie ja też byłam w lidku Ola ... stałam przebirałam wrzucałam do koszyczka to oddawałam jakbym kasy miała za dużo to bym szalała, takto wziałam na próbę elegant lady dwie paczuszki i darwina van eijk czy jakoś tak ... chyba dokupię jeszcze ze dwie paczuszki tych van eijk i gdzieniegdzie dosadzę do queenów
beata_m 13:20, 17 wrz 2017

moj najmlodszy ... prawdziwy miłośnik ogrodu, wejdzie wszędzie:
anulajda 13:53, 17 wrz 2017

Ale fajny pomocnik

Beatko ...van eijki kwitną wcześniej niż qeeny jak chcesz o jednej porze to lepsze pink diamond.
Rowek fajnie już przygotowany masz,brawa dla eMa.
babka 18:21, 17 wrz 2017

Fajny ten Twój ogrodnik mały Raczki i nóżki spokojnie nie usiedzą
lojalna_ 18:35, 17 wrz 2017

Beatko przecież to tyle co w brzuszku dzidziś siedział a już taki pomocnik ! Uroczo )))))
leon60 18:41, 17 wrz 2017

rany kiedy on tak urósł
beata_m 19:47, 17 wrz 2017

anulajda napisał(a)
Ale fajny pomocnik

Beatko ...van eijki kwitną wcześniej niż qeeny jak chcesz o jednej porze to lepsze pink diamond.
Rowek fajnie już przygotowany masz,brawa dla eMa.

Pomocnik jakich mało

Ojej faktycznie przecież mi już Aniu nawet zwracałaś na to uwagę, białe dokupiłam liliokształtne SAPPORO - zaznaczone, że kwitną w maju więc mam nadzieję, że będzie ok to na darwina van eijk mam już inny pomysł zrobię z nim próbę na innej krótkiej rabatce a pink diamond jeszcze nie znam, zaraz na nie zerknę