Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 07:30, 26 kwi 2018

anulajda napisał(a)

Pięknie jest i tulipki masz piękne kolorki takie jak lubię

A jak mają się te tulipany co pod nie dawałaś siatkę, czy nornice do nich się nie dobrały?

Ani tulipanki co była przy nich siatka całe i zdrowe (oprócz tego, że pomylone tz. queen of the night biedronkowe są jak trzeba ale allegrowe saporro na pewno nimi nie są)!!! to są te przy skrzyniach warzywnych - zrobię im dziś zdjęcie jak wyglądają.
beata_m 08:32, 26 kwi 2018

Rejzi napisał(a)

Pieknie masz Bardzo ciekawe mebelki na tarasie.

dzięki Teresko
beata_m 08:33, 26 kwi 2018

AngelikaX napisał(a)

Jest i żywopłocik cisowy Super

Przyszłam na Twoje tulipany... lecę oglądać

ja już też zerkałam na Twoje troszku jestem niezadowolona ze swoich, pomylone - źle dobrane wysokością i porą kwitnienia ... kierowałam się opisami i się nie sprawdziły
beata_m 08:35, 26 kwi 2018

kasja83 napisał(a)
Jaki porządeczek...padłam. A przypomnij mi skąd masz mebelki...to był hendmejd?

no nie żartuj Kasia z tym porządeczkiem chwast na chwaście chwastem pogania tyle, że nie widać ... kora wiecznie przez dzieci wysypana na trawe, kostke - a w trawniczku kwitnie piękny mlecz (wprawdzie nie jest go dużo no ale ...

a mebelki tak Kochana hendmejd sprawują się bosko
Agi2006 08:41, 26 kwi 2018

Beatko mam do Ciebie pytanie . Co masz posadzone pod drzewkiem tam przy huśtawce? Widzę jakąs trawkę i bukszpany chyba... I jakbyś mogła mi również przesłac namiary na cisy.Własnie się do nich przekonałam bo przez ostatnie strony mojego watku forumowiczki usilnie mnie na nie namawiały
A tak w ogóle przysiadłabym na twoim tarasiku....
beata_m 10:36, 26 kwi 2018

Agi2006 napisał(a)

Beatko mam do Ciebie pytanie . Co masz posadzone pod drzewkiem tam przy huśtawce? Widzę jakąs trawkę i bukszpany chyba... I jakbyś mogła mi również przesłac namiary na cisy.Własnie się do nich przekonałam bo przez ostatnie strony mojego watku forumowiczki usilnie mnie na nie namawiały
A tak w ogóle przysiadłabym na twoim tarasiku....

Aguś tam mam carexa silver screpte od Polinki i bukszpany małe. Co do cisów jasne zaraz podeślę namiary na priv. Jak zerknęłam u Nawigatorki na porównania to cieszę się, że się na nie zdecydowałam
to zapraszam na kawkę ?!
szemusia 21:56, 29 kwi 2018

Też bym chciała mieć tak pomylone tulipany Śliczne są
A cisów to Ci zazdroszczę... Stworzą super ekran

Ps. Nie czas zmienić obuwie? Lato przyszło
babka 21:43, 30 kwi 2018

CCmok cmok Beciu :* zachwyciłaś mnie pięknem Twojego ogrodu. Takie masz wszystko zadbane, wylizane i przemyślane. Ślicznie urządziłaś !!!
Buziol
beata_m 09:49, 02 maj 2018

szemusia napisał(a)
Też bym chciała mieć tak pomylone tulipany Śliczne są
A cisów to Ci zazdroszczę... Stworzą super ekran

Ps. Nie czas zmienić obuwie? Lato przyszło

hej Beatko matko racja ... tak się gorąco zrobiło, że chyba faktycznie od razu trzeba na bose nóżki zmieniać

dziękuję dziękuję mam nadzieję, że cisy się spiszą
pozdrawiam cieplutko
beata_m 09:50, 02 maj 2018

babka napisał(a)
CCmok cmok Beciu :* zachwyciłaś mnie pięknem Twojego ogrodu. Takie masz wszystko zadbane, wylizane i przemyślane. Ślicznie urządziłaś !!!
Buziol

Olalala gdzie Ty byłaś?!?! nie żartuj!!! a mnie się wydaje, że jemu jeszcze tyllle brakuje więcej nie zrobione niż zrobione dziękuję Ci i macham mocno!!!