Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 10:02, 13 lip 2018

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, z taką ekipą to nawet przyjemnie popracować. Pewnie przy tym macie też niezłą zabawę

Tak, najczęściej przyjemnie spędzamy ten czas. Ostatnio plewiłam róże siedząc trochę na tyłku...a Marcysia na moich kolanach, bo ją na przytulanie wzięło...
Kindzia 10:03, 13 lip 2018

Adela napisał(a)

Perfekcjonistce trudno dogodzić...
Mnie też wkurza bylejakość i muszę narobić się za dwóch, a siły już nie te... I jak tu żyć...

Coś o tym wiem...człowiek coraz starszy, ale nieustannie uczę jak to wszystko ma wyglądać
Agania 12:12, 13 lip 2018

Kindzia napisał(a)

Larissy kwitną

Moja Larissa ładnie mi zakwitła i sprawdziła się odmiana, co do pozostałych dwie z nich okazały się być przesyłką z kotem w worku, jak ja nie lubię nieuczciwych sprzedawców, teraz nawet u sprawdzonych dostawców za często pomyłki się zdarzają

Jeżówkowy szał zobaczyłam, będziesz się z kwiatów jeszcze długo cieszyć
Całuję Kasiu...pięknie jak zawsze
Urszulla 14:25, 13 lip 2018

Dollary są sztywne, możesz być spokojna.
Ewa777 20:32, 13 lip 2018

To Ty gości ogrodowiskowych będziesz miała? Super! Czekam na relację
Dziś doszła do mnie przesyłka z różami. Mam nadzieję, że tym razem to jest Rosengrafin Marie Henriette Daj zdjęcie hortensji na pniu. Szukam wysokich.
Renii 21:50, 13 lip 2018

Kindzia napisał(a)

Nie muszę, mam od czasu do czasu chętnych bliżej

Nie, teraz tylko snurkowalismy, nie z butlami. Ale na rafach surkowanie całkowicie wystarcza
W Chorwacji też fajnie się snurkuje Jeżowce są i woda ma dobrą przejrzystość
To Ci się chwali Ja w tym roku próbowałam z tym nowym wynalazkiem, maską na całą twarz...ale to nie dla mnie. Nie da się zanurkować jak się coś ciekawego zobaczy. Ja tradycjonalistka : maska i fajka

Dziękuje za opinię o masce-mnie ona z wyglądu nie pasi, ale mój EM jest trochę na nią napalony. Też wolę zwykłą maskę i fajkę do snurkowania.
Ale mi narobiłaś ochoty, a ja dopiero urlop od 15 sierpnia
Ps. Dziękuję za info na temat VF. Nie wiedziałam, że się pokłada od deszczu. To trochę nie fajnie bo nie mam jej do czego przywiązać - narazie rośnie samotnie, a nie przewiduję nic większego przy niej.
Kindzia 07:40, 15 lip 2018

Urszulla napisał(a)
Dollary są sztywne, możesz być spokojna.

Dobrze, już u mnie rosną
Kindzia 07:42, 15 lip 2018

Ewa777 napisał(a)
To Ty gości ogrodowiskowych będziesz miała? Super! Czekam na relację
Dziś doszła do mnie przesyłka z różami. Mam nadzieję, że tym razem to jest Rosengrafin Marie Henriette Daj zdjęcie hortensji na pniu. Szukam wysokich.

Miałam, wczoraj

Relacja...jedno zdjęcie mam. Była Kasya, Jolanka, Gosia i Ciocia Gosia. Zaraz pokażę.
Kindzia 07:45, 15 lip 2018

Renii napisał(a)

Dziękuje za opinię o masce-mnie ona z wyglądu nie pasi, ale mój EM jest trochę na nią napalony. Też wolę zwykłą maskę i fajkę do snurkowania.
Ale mi narobiłaś ochoty, a ja dopiero urlop od 15 sierpnia
Ps. Dziękuję za info na temat VF. Nie wiedziałam, że się pokłada od deszczu. To trochę nie fajnie bo nie mam jej do czego przywiązać - narazie rośnie samotnie, a nie przewiduję nic większego przy niej.

Wiem, że niektórym bardziej odpowiada ta nowość, ja jestem tradycjonalistką.

Moje się pokładają, mimo krótkiego cięcia. Muszę swoje dzisiaj podeprzeć. Mam takie półobręcze wbijane w ziemię. Nie wiążę.
Kindzia 07:46, 15 lip 2018

I jedyne zdjęcie z wczoraj