Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Mala_Mi 09:31, 23 mar 2017

Nie rozumiem, śmietnik zostaje? Gdzie będzie dojście do śmietnika? Czy wylatuje wszytko związane ze śmietnikiem??
Sebek 09:35, 23 mar 2017

Kasia - jeśli wciągniesz na rabatę świerka jak i jarząbka, to wersja druga Mi jako facetowi cycki w ogóle nie przeszkadzają, ale ten świerkowy w ogóle mi tam nie pasuje A linię i tak będziesz musiała zmienić dla nowych roślin - nie oszukujmy sie
Luki 10:50, 23 mar 2017

Ja bym się tam nie ceregielił i pożarł rabatą świerka i jarząbka, a całość pociągnął do rabatki przy furtce. W domu sobie spojrzę jak to powierzchniowo wygląda.

Buksy niestety mają jakieś wiotkie gałązki, całe w plamach i na dodatek pochorowane jak uzębienie szczerbatego.
Kasya 10:54, 23 mar 2017

Wydaje mi sie ze lepiej oba drzewka wciągnąc na rabate bo takie wystajace cos do niczego nie pasuje i bedzie cięzko kosic trawnik, gładkie linie zawsze lepsze
Mala_Mi 11:18, 23 mar 2017

Ile będziesz jeść to śniadanie???

Cycki to niech będą sobie tam gdzie trzeba, a na rabacie jakoś ich nie widzę.

Włącz dwa drzewka i praktycznie i wizualnie moim zdaniem będzie lepiej. Świerk i tak ci pożre cała rabatę. A linia kropkująca??.. posadź coś co nie wymaga kroplowania i da radę samo.. Ja nie mam nigdzie linii i ogrod żyje.. i też nie polewam, bo i tak rachunki za wodę za sam trawnik i uzupełniania kałuży zbijają z nóg.
Rozhodniki, stipy, jeżówki nie wymagają lania wody bez umiaru. Nawet 2 tygodnie upałów zniosą bez podlewania, a nawet i więcej.
ren133 12:44, 23 mar 2017

Może tak?

A jak ta rabata wygląda w sezonie?
Kindzia 14:03, 23 mar 2017

Agania napisał(a)
Pierwsza wersja kształtniejsza, drzewa w pierwszej i drugiej wersji lecą w granicy nowej rabaty...i nie wygląda to dobrze, ale sobie wyrzeźbisz, ja w Ciebie wierzę...masz wychuchane

O matko...jest możliwość przesadzenia jarząbka, eMuś wyraził zgodę. Miałam konferencję telefoniczną z Małą Mi i zaraz pokażę...
Czekaj jak pokażę krokusy na skarpie w kożuchu chwaściorów
Kindzia 14:04, 23 mar 2017

Mala_Mi napisał(a)
Nie rozumiem, śmietnik zostaje? Gdzie będzie dojście do śmietnika? Czy wylatuje wszytko związane ze śmietnikiem??

Wkleję, dam Ci znać, zobaczysz i ocenisz.
Kindzia 14:06, 23 mar 2017

Sebek napisał(a)
Kasia - jeśli wciągniesz na rabatę świerka jak i jarząbka, to wersja druga Mi jako facetowi cycki w ogóle nie przeszkadzają, ale ten świerkowy w ogóle mi tam nie pasuje A linię i tak będziesz musiała zmienić dla nowych roślin - nie oszukujmy sie

Wciągnę drzewa, świerk zostanie osłania mnie przed oczami zza ogrodzenia jak na tarasie siedzimy Ale jarząbek...być może.
Mnie właśnie nie za bardzo z tymi cyckami było...może będzie bez
Zmiana linii to nie problem, byle tylko wydoliła...
Kindzia 14:08, 23 mar 2017

Luki napisał(a)
Ja bym się tam nie ceregielił i pożarł rabatą świerka i jarząbka, a całość pociągnął do rabatki przy furtce. W domu sobie spojrzę jak to powierzchniowo wygląda.

Buksy niestety mają jakieś wiotkie gałązki, całe w plamach i na dodatek pochorowane jak uzębienie szczerbatego.

Pożremy. Taką cichą nadzieję mam, że mi powiesz, że linia wydoli...

Sypnij im, pryśnij i zobaczysz. Moje też w tragicznym stanie. Obfocę Ci te dziady i pokażę. Tylko potem. Teraz latam jak mucha w latarce...