Zawsze jakiś styk będzie ale może nie trzeba się tym stresować, ja mam przy siatce Louise Odier i dobrze zimuje . A o wycieczkach możemy pomyśleć bardzo chciałabym się wybrać do Hortulusa a arboretów i ogrodów botanicznych okazuje się, że jest mnóstwo Arboretum Bramy Morawskiej Arboretum w Bolestraszycach Arboretum w Karnieszewicach Arboretum w Kopnej Górze Arboretum w Kórniku Arboretum w Kudypach Arboretum w Lądku-Zdroju Arboretum w Lipnie Arboretum w Marculach Arboretum w Nietkowie Arboretum w Rogowie Arboretum w Wojsławicach Arboretum w Zielonce Ogród Botaniczny Uniwersytetu Warszawskiego Ogród botaniczny w Brynku Arboretum w Czarncy Arboretum w Glinnej Gołubieński Ogród Botaniczny Ogrody Tematyczne Hortulus Leśny Ogród Botaniczny "Marszewo" Łódzki Ogród Botaniczny Miejski Ogród Botaniczny w Zabrzu Ogród Botaniczny w Grudziądzu Ogród Botaniczny w Krakowie Ogród Botaniczny w Lublinie Ogród Botaniczny w Szczecinie Ogród Botaniczny w Zakopanem Ogród Botaniczny w Zielonej Górze Ogród Botaniczny we Wrocławiu Ogród japoński w Jarkowie Ogród Japoński we Wrocławiu Ogród Botaniczny w Oliwie Ogród Botaniczny w Orlu Park w Postolinie Ogród Botaniczny w Poznaniu Ogród Dendrologiczny Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu Ogród Roślin przy Gimnazjum Marii Magdaleny w Poznaniu Ogród Dendrologiczny w Przelewicach Egzotarium w Sosnowcu Śląski Ogród Botaniczny w Mikołowie Ogród Zoobotaniczny w Toruniu Arboretum Wirty mamy cała zimę na obmyślenie tras na kilka lat
Tym razem z zakupy przesunięte w czasie . A gdzie chciałabyś jechać? Na wiosnę na magnolie chciałabym się wybrać do Arboretum w Marculach. Chodzi mi po głowie Arboretum w Bolestraszycach, Arboretum w Kórniku
A to Lublin: zamek przedziwne zdobienia na kamienicach w Rynku i jeden mały rarytasik
Dzięki za gotowca . Reniu wiesz może jak się ta różowa pachnąca piwonia nazywa?
Mogą byc, choc Bolestraszyce daleko a ja bym chciała takie jednodniowe najlepiej ,ale w Bolestraszycach do Mariusza bysmy zajrzały i do Anki przy okazji ale to juz dwa dni musza byc.
Do Kórnika to na lilaki ja chyba się wybiore
Wyjazdy zaliczasz, wycieczki planujesz, jesteś w ciągłym ruchu. A w sobotę się też wybierasz?