Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie

Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie

Kasya 16:22, 01 sty 2018

Reniu, samych sukcesow w N. R.
rozark 08:01, 04 sty 2018

Kasiu dziękuje i dla ciebie też

Po bardzo ciężkich 2 miesiącach ( ani jednego wolnego weekendu ) w zeszłym tygodniu odpoczęłam i powitałam Nowy Rok z nowa energią.

W ogrodzie kolor pokazują róże i bratki

rozark 08:04, 04 sty 2018

Świecą kule

trawa zielonkawa, sporo ptaków i deszczu.

W grudniu ukradli nam samochód .

Byłam pozaglądać co się u was dzieje . W porównaniu do zeszłych lat to na ogrodowisku ruch żaden.

Stęskniłam się za wami może jakieś spotkanko zrobimy pod koniec stycznia? Może 27? Chętnych zapraszam do pubu Biblioteka, róg ul. Kościuszki i Struga, wejście od Kościuszki na godz 16 .
Margarete 12:19, 04 sty 2018

Ja też się stęskniłam
Jak będę mogła to przybędę.
Przykro mi z powodu tej kradzieży. Wiem jak to jest - nie uwierzysz ale nam z mężem ukradziono 2 auta a właściwie 3, ale ten trzeci traktuje humorystycznie bo się niestety odnalazł a był to nasz stary maluch który i tak czekał na parkingu przed blokiem żeby go odstawić na złom. Ktos go ukradł, włożył nowy akumulator i ...porzucił w innej części osiedla. Szkoda bo już się ucieszyliśmy że ktoś nam pomógł pozbyć się problemu. Ale dwa poprzednie auta to była wtedy dla nas - młodego małżeństwa na dorobku - dużą stratą, oczywiście oba się nie odnalazły i oba były nie ubezpieczone auto casco a więc strata bezpowrotna...
Współczuję...
Anda 12:37, 04 sty 2018

Bardzo wspolczuje straty samochodu. Mam nadzieje, ze byl ubezpieczony.

U mnie tez malo zimy i bardzo sie z tego ciesze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
rozark 13:13, 05 sty 2018

Margarete napisał(a)
Ja też się stęskniłam
Jak będę mogła to przybędę.
Przykro mi z powodu tej kradzieży. Wiem jak to jest - nie uwierzysz ale nam z mężem ukradziono 2 auta a właściwie 3, ale ten trzeci traktuje humorystycznie bo się niestety odnalazł a był to nasz stary maluch który i tak czekał na parkingu przed blokiem żeby go odstawić na złom. Ktos go ukradł, włożył nowy akumulator i ...porzucił w innej części osiedla. Szkoda bo już się ucieszyliśmy że ktoś nam pomógł pozbyć się problemu. Ale dwa poprzednie auta to była wtedy dla nas - młodego małżeństwa na dorobku - dużą stratą, oczywiście oba się nie odnalazły i oba były nie ubezpieczone auto casco a więc strata bezpowrotna...
Współczuję...

Fajnie czekam

Na auto było autokasko więc straty są ale dużo mniejsze niż gdyby go nie było. Ale ile załatwiania, czasu, kłopotów ....
rozark 13:19, 05 sty 2018

Anda napisał(a)
Bardzo wspolczuje straty samochodu. Mam nadzieje, ze byl ubezpieczony.

U mnie tez malo zimy i bardzo sie z tego ciesze

Ciepła zima to zawsze przyjemniej mniejsze koszty ogrzewania, mniejszy smog... Ja tez taka wolę .
AnnaCh 15:12, 06 sty 2018

Reniu, mam bardzo mało czasu i do lipca tak będzie, ale podglądam i czytam. I mimo braku czasu już mi się za Wami i ogrodniczkowaniem tęskni. Niestety 27 stycznia kompletnie u mnie odpada, nie dojadę
Przykro mi z powodu samochodu, ale dobrze, że był ubezpieczony, choć tyle szczęścia w nieszczęściu.
Nikita 00:20, 08 sty 2018

Reniu, na spotkanie podpisuje listę obecności...i Margarete zgarnę po drodze. Termin też mi chyba pasuje.

Pokazuj co tam nowego teraz wypalasz !!!

Łączę się w bólu po stracie samochodu...złodziej zrobił sobie prezent na święta...
Anda 13:45, 11 sty 2018

Reniu, tutaj takie ozdobne cos do nawadniania

https://de.dawanda.com/product/47625818-bewaesserungskugel-durstkugel-neue-farben

https://www.amazon.de/Bio-Green-Bew%C3%A4sserung-Tonkegel-terracotta/dp/B00IOP8XFC/ref=pd_bxgy_86_img_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=XAMK7JT18HAGJPHQ2HH8

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies