Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudny teren - dużo pracy!

Trudny teren - dużo pracy!

Enya73 10:31, 15 cze 2015

Kasia, gdzie kupowałaś agro i jaką masz grubość? Moja ma już 8 lat i nic jej nie jest. Kupiłam kolejną rolkę w Rolmarkecie i dzisiaj ją będę rozkładać, to Ci jutro powiem jakiej jest jakości.
KasiaW76 14:29, 15 cze 2015

Anitko przez allegro. Zasugerowałam się dużą sprzedażą i opiniami oraz cena. Porażka Musze ja zrywać całą bo jest tragicznao ile da się zerwać bo zostaje w kawałkach...
Nie można na niej nawet stanąć. Już pisałam do firmy z allegro, dzwoniłam... porobiłam zdjęcia i krótki filmik jak się zachowuje pod naciskiem palca. Mam przeczucie, że nie zwrócą mi kasy bo znajdą wymowkę. Agro leżała na słońcu bez przykrycia kora ale ona nawet pod korą jest tragiczna. Jestem wściekła. Gibson to 50g czyli ta normalna. Taka sama grubą mam czarną i jest bezproblemowa.

KasiaW76 14:35, 15 cze 2015

dajana napisał(a)
Bukszpany śliczne podobnym się przyglądałam kiedy kupowałam żurawki, ale u mnie jeszcze nie czas na bukszpany, zbyt mało mam cienia .Propozycja Waldka ciekawa, tez jestem zwolenniczką naturalnie rosnących roślin. Swoich Serbów równiez nie tnę chociaż sadząc je miałam przycinać na zywopłot ,zmieniłam zdanie , naturalnie rosnące są najpiękniejsze .Polecam ci ich zakup mam ich 15 sztuk , każdy z nich ma własną urodę Nie ma dwóch identycznych Serbów ,przynajmniej u mnie ,ale póki co to są moje najpiękniejsze drzewa .Zamówiłam trzy buki na pniu bordowe .Miałam ochotę na wiąz, ale to duże drzewo i nie mam gdzie go posadzić .Na skale nic nie urośnie a tam gdzie czyta ziemia nie wiele miejsca. Cofnę się u ciebie bo na bukszpanach się skupiłam

Mam jednego serba, którego dostalam. Jestem nim zachwycona. Moja mama niedawno mówiła mi, że on chyba się nie przyjmie ale wczoraj musiałam go aż pochwalić za to, że pościł młode przyrosty. Cieszę się jak nie wiem co. Niewątpliwie chcę ich wiecej conajmniej dwa lub trzy
Moja ziemi tez tragiczna. Właśnie byłam równać warzywniaczek. Robie to stopniowo. Kamień na kamieniu w nim jest na szczęście tam bede podsypywała ziemi.
KasiaW76 14:35, 15 cze 2015

dubel
lojalna_ 14:41, 15 cze 2015

Mam serba a fotka gdzie? Wiesz powoli pod kazda roslinke odpowiednia ziemia w dolek i sie poprawi ziemia, potem posypiesz kompostem pod rislinki i bedzie bujnie co tam z Anitka kombinujecie?
Enya73 14:43, 15 cze 2015

Mam nadzieję, że to ten serb ode mnie w końcu się obudził ze snu zimowego?
KasiaW76 14:49, 15 cze 2015

Anitko chyba się obudził bo ma młodziutkie przyrosty. Nawet nie wiesz jak się cieszę. Moja mama nie dawała mu szansy, a Ja koło niego codziennie tańce odstawiam
Oby tez przezimował. Jest piękny
KasiaW76 14:54, 15 cze 2015

ciągle się ten warzywniak tworzy i tworzy i jeszcze to troszkę potrwa

Deski po budowie szefa ale na razie nic nie zrobię z nimi.
Zastanawiam się jak ładnie odgrodzić warzywniaczek od rabaty do której przylega? Te prostokątne duże pole ma ok 5mx4m

No i nie patrzcie na ten jeszcze nie trawniczek, który straszy
KasiaW76 15:01, 15 cze 2015

Nie ma agro...

KasiaW76 15:01, 15 cze 2015

Nie ma agro...