Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudny teren - dużo pracy!

Trudny teren - dużo pracy!

KasiaW76 14:05, 16 cze 2015

Aniu odstępy pomiędzy skrzyniami wyniosą ok 60 cm wiec kosiarka Moja wjedzie choć i tak pod samą skrzynią będzie trzeba podkaszarka się pofatygowac...

Linduś wszystko powoli... pewnie skarpa z case zyska jakieś rośliny ale jak na razie niech te się w tym moim piasku przyjmą.

Wczoraj odebrałam swój katalog roslin, który dostałam od przyjaciółki nawet nie wiecie jak się ciesze plus dodatek jak ciąć drzewa...

Co do agro, ta co mi została będzie odesłana zgodnie z tym co uzgodniłam ze sprzedającym. Jestem ciekawa czy zwrócą kasę czy znajdą wymowkę.
lindsay80 14:35, 16 cze 2015

oo coś fajnego, jak przejrzysz to daj znać czy warto ten katalog zakupić.
anna_p_k 14:51, 16 cze 2015

oooo ile się dzieje też chwile nie kukałam a tu warzywniak powstaje brawo Kasiu i podziwiam ja to tylko odkładma heheh no to w przyszłym roku idę doczytać co z agro ...
AnnaCh 14:54, 16 cze 2015

Kasiu, no to będziemy miały bardzo podobne warzywniki
Też mam około 60 cm na kosiarkę, fakt przy skrzyniach trzeba z podkaszarką, albo nożycami biegać, ale chciałam trawę. Nie podobają mi się trumienki na żwirku, tak jakoś jak na cmentarzu to wygląda
anna_p_k 15:09, 16 cze 2015

KasiaW76 napisał(a)
Anitko przez allegro. Zasugerowałam się dużą sprzedażą i opiniami oraz cena. Porażka Musze ja zrywać całą bo jest tragicznao ile da się zerwać bo zostaje w kawałkach...
Nie można na niej nawet stanąć. Już pisałam do firmy z allegro, dzwoniłam... porobiłam zdjęcia i krótki filmik jak się zachowuje pod naciskiem palca. Mam przeczucie, że nie zwrócą mi kasy bo znajdą wymowkę. Agro leżała na słońcu bez przykrycia kora ale ona nawet pod korą jest tragiczna. Jestem wściekła. Gibson to 50g czyli ta normalna. Taka sama grubą mam czarną i jest bezproblemowa.

Kasiu reklmuj jak będziesz miała problem to daj znać poradzę Ci co i jak, moja jest bardzo wytrzymała, widocznie trafiłas na jakąś wadliwą powinni wymienić Ci całość co kupiłas nawet jeżeli zużyłaś część lub za całośc zrócić pieniążki wraz z przesyłkami.
anna_p_k 15:10, 16 cze 2015

AnnaCh napisał(a)
Też mam około 60 cm na kosiarkę, fakt przy skrzyniach trzeba z podkaszarką, albo nożycami biegać, ale chciałam trawę. Nie podobają mi się trumienki na żwirku, tak jakoś jak na cmentarzu to wygląda

dobre z tym cmentarzem mi się podobają ale fakt tak to wygląda zwłaszcza póki nie ma warzyw
KasiaW76 17:16, 16 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
oo coś fajnego, jak przejrzysz to daj znać czy warto ten katalog zakupić.

Dla mnie amatorki warto bo juz kolorowymi paseczki zaznaczam gatunki z tych co mnie interesują fajnie opisane bo krótko i na temat no i fajnie zobrazowania wielkość

KasiaW76 17:21, 16 cze 2015

anna_p_k napisał(a)

Kasiu reklmuj jak będziesz miała problem to daj znać poradzę Ci co i jak, moja jest bardzo wytrzymała, widocznie trafiłas na jakąś wadliwą powinni wymienić Ci całość co kupiłas nawet jeżeli zużyłaś część lub za całośc zrócić pieniążki wraz z przesyłkami.

Aniu Dziękuję.... odsyłac będę to co mi zostało na rolce. Nie wiem czy im tez nie spakuje tego co zdjęłam aby sobie zobaczyli w jakim ona jest stanie i co się z nią dzieje. Z rozmowy telefonicznej wychodzi na to, że oddadzą kasę jak juz to za nieużytą część Beznadzieja totalna bomprzez to mam wiecej roboty
Poza tym mocno się zastanawiam nad samą kora bez agro ehhh sama już nie wie co mam robić
KasiaW76 17:24, 16 cze 2015

AnnaCh napisał(a)

Na ten rok planuje go przygotować a na drugi rok będę uczyła się sadzic i go prowadzić

Kamyczki wg mnie tez odpadają ale bardziej pod kątem czystości... na trawę jak pośpiechu ziemi nic się nie stanie, a z kamyczkow gorzej się czyści
dominika_ 19:34, 16 cze 2015

Pewnie dobrze wiedzą co wysłali, niejednokrotnie jest tak, że komuś się nie chce odsyłać i zostaje bubel. Jak kupione przez allegro wystaw negatywa niech inni wiedzą.