Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 16:36, 23 wrz 2016

Basilikum napisał(a)
37 km czasami odczuwalne jest jak 200 calkiem dobrze to rozumiem
ale masz perspektywe zmniejszyc ta odleglosc do Minimum

Perspektywa też głupia bywa. Obecnie mam ok. 37 km z Opola do mojej wioseczki. Ponieważ jaśnie panujący włodarze miasta wojewódzkiego, podjęli decyzję o powiększeniu miasta (wbrew woli mieszkańców wchłanianych wsi), to od stycznia 2017, będę miała dużo bliżej na działkę . Od wielkiego Opola jakieś niecałe 30 km. Tyle teoria, bo w praktyce będzie tyle samo.
Basilikum 16:56, 23 wrz 2016

ja myslalam, ze Ty kiedys na tej dzialeczce zamieszkasz
Kasiek 17:02, 23 wrz 2016

Koń. Koń jaki jest każdy widzi... (). Ale z moim podejściem do zwierząt, to koń siedziałby na wozie, a ja w chomącie wiozłabym go na działkę .

Posun sie, pociagniemy razem ten woz.

Nie odpisuj...glupawke mam
roma2 17:02, 23 wrz 2016

Basilikum napisał(a)
ja myslalam, ze Ty kiedys na tej dzialeczce zamieszkasz

Wiem Izuniu, wiem! Tak tylko sobie podworowałam z odległosci do działki. O zamieszkaniu marzę . Jeszcze trochę muszę poczekać. Nic to! Poczekam.
roma2 17:04, 23 wrz 2016

Kasiek napisał(a)

Posun sie, pociagniemy razem ten woz.

Nie odpisuj...glupawke mam

Toszka 20:11, 23 wrz 2016

Kochana, motor z przyczepą-koszem kup. Psa do kosza siup. Kaski na głowy obie. W torby zapasy się zmieszczą i będziesz śmigać z rozwianym włosem
Basilikum 20:29, 23 wrz 2016

no, no kask na ten wlos nie zapomnij
no i ja nie wiem czy siedzenie na wozie by sie koniowi spodobalo
roma2 20:45, 23 wrz 2016

Toszka napisał(a)
Kochana, motor z przyczepą-koszem kup. Psa do kosza siup. Kaski na głowy obie. W torby zapasy się zmieszczą i będziesz śmigać z rozwianym włosem

Ja jestem szalona, ale Ty to już szleństwo do potęgi n-tej. Motor i ja . To nebude fungovat. Hiii
roma2 20:50, 23 wrz 2016

Basilikum napisał(a)
no, no kask na ten wlos nie zapomnij
no i ja nie wiem czy siedzenie na wozie by sie koniowi spodobalo

Z siedzeniem przesadziłam, przyznaję. Konik w wozie przyjmie pozycję ulubioną dla siebie. Znaczy, pewnie będzie stał

sylwia_slomc... 22:17, 24 wrz 2016

roma2 napisał(a)

Ty się nie śmiej! Jak jestem sama, muszę zabrać wszystko co potrzebne. Bo mnie zawożą w piątek pod wieczór, a odbierają w niedzielę pod wieczór. Tam nie mam Bie....ki ani L..la ani żadnego inszego handlowego przybytku pod bokiem. Jak mi zabraknie żarełka, będę głodna, jak zabraknie picia, będę spragniona itp. itd. . Nawiasem mówiąc brak jedzonka wcale by mi nie zaszkodził. Koń. Koń jaki jest każdy widzi... (). Ale z moim podejściem do zwierząt, to koń siedziałby na wozie, a ja w chomącie wiozłabym go na działkę .

Ha ha ha .....tak to bywa z nami zwierzolubami