Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 15:46, 24 mar 2017

anbu napisał(a)
Super foty
Dobrze poryczeć czasem ze szczęścia Bo rozumiem, że to łzy szczęścia

Foty robił dzieci znajomy, fachowiec. Bo ja w takim dniu...z komórką???. Łzy szczęścia Aniu, choć nie sądziłam, że po kilkunastu latach ich związku i urzędowym ślubie, będę tak rozchlipana. Ale widzieliśmy wszyscy ich tak radosne twarze, że wymiękłam. Zaczęłam płakać pierwsza i ostatnia skończyłam.
roma2 15:47, 24 mar 2017

Mira104 napisał(a)
Gratulacje Romciu dla Młodych Aż mi się łza w oku kręci No cóż ja też z tych ryczących nawet na bajkach xd, ale podobno takie osobniki, to bardzo dobrzy ludzie i tego się trzymamy

Przekazane wszystkie gratulacje . Trzymam się zdecydowanie Twojego zdania
roma2 15:48, 24 mar 2017

makadamia napisał(a)
Romciu, miło Cię widzieć na zdjęciu
Od kiedy mam dzieci też się strasznie wzruszliwa zrobiłam

Wszystkiego najlepszego dla nowożeńców!

Wzruszliwa zrobiłam się też po urodzeniu dzieci. Nie chcę Cię martwić, ale dziecka dorosłe, a mnie z wiekiem wzruszliwość się potęguje.
roma2 15:50, 24 mar 2017

AnnaCh napisał(a)
Gratulacje dla młodych I dużo szczęścia na nowej drodze życia
P.S. Fajnie Cię widzieć

Wszystkie przekazane rzecz jasna!. Twoją śliczną buzię widzę przecież od dawna . Okoliczność była pokazać swą.
roma2 15:52, 24 mar 2017

Toszka napisał(a)
Załapałam się na zdjęcia
Gratulacje dla dzieci!
I dodam, że widziałam cię Romciu

No widziałaś!!! I to zapłakaną!!!. Szkoda mi tylko, że nie widziałam Ciebie. Może będzie jakaś okazja nadrobić...i zaspokoić ciekawość...
Nallar 16:06, 24 mar 2017

Ponoć wszystko co dojrzałe robi się miękkie. Też ryczę częściej niż kiedy byłam młodsza.
Niech młodym się wiedzie a Ty nie wstydź się łez, bo to łzy radości i szczęścia.
Pozdrawiam.
Basilikum 17:27, 24 mar 2017

roma2 napisał(a)

Dziękuję. To prawda, że miło, bo przecież ja widziałam Cię nie raz. Jesteśmy kwita

zebysmy byly kwita musze Cie zobaczyc wiecej niz raz hihi
roma2 17:43, 24 mar 2017

Basilikum napisał(a)

zebysmy byly kwita musze Cie zobaczyc wiecej niz raz hihi

Prawda!

Edit: Gdzieś tam na samym początku, widać moją krzepką posturę w całej okazałości!
Basilikum 17:54, 24 mar 2017

poszukam w swoim czasie
chcialam cos robic w ogrodzie ale zimn jakos zajme sie wiec domem a jutro jak bedzie zapowiadane ciepelko do ogrodu
roma2 17:58, 24 mar 2017

Basilikum napisał(a)
poszukam w swoim czasie
chcialam cos robic w ogrodzie ale zimn jakos zajme sie wiec domem a jutro jak bedzie zapowiadane ciepelko do ogrodu

Chciałabym, ale : mąż w pracy z samochodem + córka w pracy z samochodem = siedzę w domu

Zimno i mnie. W Opolu zimno, to na działce jeszcze zimniej! Muszę sie uzbroić w cierpliwość. W marcu to właściwie nic dziwnego. Ja rok rocznie przeżywam, że wiosna w pełni jak jadę do pracy. A u mnie na działce zawsze trochę później.