Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 12:51, 24 kwi 2018

Nie mam zbliżenia. Córka robiła jakieś zdjęcia w niedzielę, to może tam znajdę. Bo to zdjęcie telefonem robiłam. Jak zwykle.
anbu 12:53, 24 kwi 2018

Romciu z daleka wygląda na bardzo ładny
margaretka3 12:59, 24 kwi 2018

Wróć z działki urobiona i zadowolona, ale nie na tyle urobiona, żeby nie dać rady wrzucić nowych zdjęć. Czekamy na relację Nornice częstuję karbidem, nakarm je czymś, niech się tak nie panoszą.
sylwia_slomc... 13:04, 24 kwi 2018

Popieram Gosię, ja częstuję trutką na gryzonie jak mi w rabaty idą
Basilikum 15:17, 24 kwi 2018

Romus ten domek super wyglada wiec porosze o fotke z bliska. Poczekam oczywiscie Moj Emus budki dla ptakow zrobil ze sprochnialych pienkow i juz nawet sikorki tam gniazdko wija.
Makusia 15:28, 24 kwi 2018

Czyli, że do Gosi po domek już nie stoisz w kolejce?
roma2 17:06, 24 kwi 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

U mnie cos w mozgu nie tak wmowilam sobie okropne rzeczy wypadkowe i tu jest szkopuł. U mnie potrzebny psycholog.

A teraz odnosnie zywoplotu trzeba sadzić bo czas pędzi. Jak masz blisko do obi sa ladne sadzonki i niedrogie tak samo w tesco po 10 zl wypasione brabanty. Albo zobacz w internecie sprzedaja buki lub grab w wiazkach niech rosnie 4_5 lat i juz bedzie cos. Bukowe krzaki liscie na zime nie opadaja dopiero wiosna wiec zatrzymuja wiatr.

Elu u mnie chyba też "coś w mózgu", bo miałam parę przygód , jeżdżąc jako pasażer z szefem. I jakoś mi się tak porobiło, że się boję. Ale, jakieś parę lat temu MUSIAŁAM się przemieścić szybko. Auto pod domem, kierowcy daleko i wsiadłam i pojechałam. Nie powiem żeby mi jazda sprawiła przyjemność (tyłek miałam cały mokry ze strachu jak wysiadłam), ale wiem, że jak trzeba, to dam radę. Muszę!
Odnośnie żywopłotu , to problem taki, że ja nie wiem co ja chcę. Znaczy, wiem co chcę, ale mnie rozum powstrzymuje. Teren mam przekopany i obłożony dobrociami od zeszłej jesieni. Najwyżej posieję poplon i będę kombinować dalej. Do jesieni. Kolejnej . Nie chcę żywotników, nie pasują mi tam w polu prawie. Ale coś czuję, ze tak się skończy.
roma2 17:07, 24 kwi 2018

gobasia napisał(a)
Wpadłam sie przywitać

Donoszę ,że ja też z tych nie motoryzacyjnych...zdana na łaskę

Dziękuję, że zajrzałaś . Właśnie usiłuję zmienić to uzależnienie od innych
roma2 17:08, 24 kwi 2018

Dominika11 napisał(a)
ja sobie też wmówiłam wiele rzeczy związanych z jeżdżeniem autem, ale niestety musiałam wszystko w sobie przełamać

Próbuję właśnie. Będzie dobrze
roma2 17:11, 24 kwi 2018

Kasiek napisał(a)
Powsinogo gdzie jestes?

Ja? Zawsze można mnie znaleźć w jednym z trzech miejsc: praca, mieszkanie w Opolu i przyszły dom na wsi