Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 10:38, 03 kwi 2016

Zana, Wiunia, Marta, Juzia zaparaszam dzisiaj na zdjęcia ogrodu
Na ponowną prezentacje bambusow nadejdzie czas za około miesiąc na razie sie wzmacniają w ogrodzie zmiowym, lekko ocienione zaluzjami i w ciepełku bez nocnych przymrozków
ewa004 10:47, 03 kwi 2016

A ja bambusów nie zobaczyłam ..czemu ?
JoannaDe 11:03, 03 kwi 2016

Madzenka napisał(a)

Ewo ogród jest dla całej rodziny, trampolina dla dzieciaków musi byc!!! Ja mam juz dorosłą córkę , ktora nie potzrebuje zjeżdżalni ani trampoliny to mogę isc w ogród ozdobny . Ale dla psa mam przeciez specjalne udogodnienia. Za kilka lat dziecko wyrosnie z trampoliny i będą róze

zgadzam się w całej rozciągłości z Madzenka. Dzieci wiecznie małe nie będą
Zeby nie było. Tez mam trampolinę w ogrodzie i to nie mala bo 4,60m. Wkurzała niemiłosiernie bo wielki kloc. Ale została przeniesiona w inne miejsce i jakby znikła. A radość dzieci bezcenna.
Mala_Mi 11:16, 03 kwi 2016

Pochwały bambusowe poczytałam, zaplątałam się jak Konstancja w Twoim rozumowaniu.. i dlatego faktycznie lepiej się nie klonuj, bo już nikt i nic nie pojmie w rewolucjach

Wytłumaczenie dlaczego chociaż chcę to nie pojadę w wasze okolice już mam Leżę i kwiczę ze śmichu
anna_t 11:19, 03 kwi 2016

Madzenka napisał(a)

Moje wszystkie wysokie trawy (miskanty mam rożne i nie wskazują jeszcze oznak przebudzenia, rozplenice Paul's Ginat, proso) pózno startują, ruszaja w maju a widac je własciwie dopiero w czerwcu. Nie mam trzcinnikow ale u Malkul juz ruszyły. Dopytaj Małgosi.

Kupiłam jesienia kostrzewe Maire'a , podobno dorasta do 80-100 cm i ma fontannowy pokrój, ta trawa juz ruszyła u mnie ale na ocenę potrzebuje jednego sezonu .

och proso tez pózno staruje..też mi sie podobało. potrzebuję czegos co w czercu gdy róże juz zaczynają juz zrobi co najmniej metrowe tło..
kostrzewa bardzo ładna, zapisze sobie że warta uwagi jak znajde w szkółce
Pola 12:19, 03 kwi 2016

Marzenko, ale mnie tym francuskim ogrodem zastrzeliłaś......no i przeniosłam je z boku, bo tam mam teren nie zagospodarowany, i drzewo potrzebne.
MirellaB 12:32, 03 kwi 2016

Madżenko jak będziesz zdjęcia robiła to bądź tak miła i psyryknij fotkę Seslerii.
Jestem ciekawa jak ona wygląda po przekwitnięciu? Jest ładna?

Miłej niedzieli
malgorzata_s... 13:02, 03 kwi 2016

Marzenko zasłona z bambusa będzie cudna Przy biegnę jeszcze potem na fotki U mnie zakwitł pasek tulipanów i sasanki. Wiosna w pełni
13:47, 03 kwi 2016
dużo stron ...już nie wyrabiam z forum ale fotki zawsze miło się ogląda

dobrze że bambusy to nie moje klimaty...ale donice mi się spodobały ...napisz gdzie takie kupiłaś i czy nadają się na całosezonowe na dworze...o muszę o jakiś korytkach pomyśleć żeby nie trzeba było chować na zimę

Rench 14:23, 03 kwi 2016

To ja też poczekam na te zdjęcia dzisiejsze