Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 20:13, 16 sie 2016

Dominika11 napisał(a)
rozplenice, jeżówki, rozchodniki, hortki - jejku wszystko piekne, wspaniale u ciebie rosnie, a prezentuje się znakomicie jestem zachwycona zresztą to wiesz

Domi czekam na Annabell kiedy podrosną to wówczas przedogródek nabierze ładniejszego wyglądu
MirellaB 20:21, 16 sie 2016

olga80 napisał(a)
Mirellka my byliśmy w Mrzeżynie lubimy jeździć w miejsca w których jeszcze nie byliśmy też jeździmy 2 razy w sezonie i chociaż raz jedziemy w nowe miejsce. Z Hortulusa mam więcej zdjęć niż z pobytu nad morzem. Wstawię u siebie w wątku.

Terenia my już całe wybrzeże zjeździliśmy i teraz jeździmy tam gdzie najlepiej się czujemy
Mam już rezerwację w Lunie w Niechorzu Odliczam dni do wyjazdu

Zdjęcia widział i się pozachwycałam. W przyszłym roku jadę zobaczyć to piękne miejsce
MirellaB 20:23, 16 sie 2016

Basilikum napisał(a)

nie no co ty roze na bukiet zrywa sie u sasiada, swoich szkoda

hihihi

Pieknie
ja sie tez zajezowkouje
dostalam cosik od Irenki cosik sama kupilam i chyba jeszcze mi jakies w Pl do koszyka wskocza

ciekawa jestem Twoich zakupow

A wiesz, że to mój pierwszy bukiecik. Żal mi było zawsze ścinać kwiatów do wazonu. Sezon w pełni, a ja kupuję bukiety w Biedronce

W czwartek jadę, ale nie planuję zakupów dużych tylko coś do donic. Dzisiaj trochę wrzosów kupiłam
MirellaB 20:24, 16 sie 2016

Mixtoorka napisał(a)

Byliśmy tylko w Ikea Wyjechaliśmy późno.

Z Ikea 15 minut drogi i jesteś u mnie
MirellaB 20:29, 16 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Mirelko, napisz mi na pv, gdzie jest ta szkółka bylinowa, w której kupujesz jeżówki? Ja w przyszłym roku muszę kupić sobie te odmianowe. Może gdzieś przejazdem będę. Rozplenice też tam kupowałaś?
Bukiecik niedzielny śliczny zrobiłąś. Taki pastelowy

Jak teraz wyglądają twoje różane donice? Nadal róże kwitną? Miały przerwę?

Iwonko zaraz wyślę Ci link.
Tak rozplenice tez tam kupowałam i wszystkie inne trawy, które teraz sadziłam.

Bukiecikiem na stole zachwycam się nieustannie

Róże kwitną cały czas nieustannie. Przerwy nie miały, bo ścinam na bieżąco przekwitnięte. Pierwsze kwitnienie jednak było najbardziej okazałe
zoja 20:33, 16 sie 2016

MirellaB napisał(a)

Żal mi było zawsze ścinać kwiatów do wazonu. Sezon w pełni, a ja kupuję bukiety w Biedronce

a ja myślałam, że po to nam ogrody?
ja ścinam jak chcę bukiet w wazonie - w B to by mnie eM wzrokiem zasztyletował: przecież masz tyle kwiatków w ogródku!
Gardener27 20:41, 16 sie 2016

Pięknie wszystko się prezentuje Wróciłem do zdjęć jakie ostatnio wkleiłaś
Widzę że u Ciebie wrzosowisko już w pełnej krasie i też pojawiły się te rośliny w donicach
Imponująca kolekcja jeżówek i róż a trawy u Ciebie szaleją na maxa
Mixtoorka 20:49, 16 sie 2016

MirellaB napisał(a)

Z Ikea 15 minut drogi i jesteś u mnie

Ooo ...extra A2? jak nic musimy się zgadać
AnnaCh 20:55, 16 sie 2016

Mirella masz przepiękne jeżówki i róże
Buziaki zostawiam, ostatnio mam mało czasu na O, ale zdjęcia oglądam regularnie
Pozdrawiam
MirellaB 20:58, 16 sie 2016

zoja napisał(a)

a ja myślałam, że po to nam ogrody?
ja ścinam jak chcę bukiet w wazonie - w B to by mnie eM wzrokiem zasztyletował: przecież masz tyle kwiatków w ogródku!

Zoja mój też tak mówi. No trudno on mówi, a ja kupuję