ja niestety też miałam w zeszłym roku, ale w donicy i nie przetrwały - no chyba, że myszy mi wyjadły, bo przez zimę były w piwnicy
Zbiorowo dziękuję za pochwałę moich jesiennych kompozycji w donicach W weekend udało mi się upolować w B cebulowe. W trzech B wykupiła resztę wszystkich tulipanów. W tym roku preferuję ograniczoną ilość gatunków. Muszę do tych które mam dokupić po kilka opakowań tak, żeby ze wszystkich mieć po 10 paczek czyli po 80 sztuk jednego gatunku. Teraz czekam na drugi rzut. Takie oto kupiłam Mirelko bedzie jeszcze piekniej wiosna Upstar tez kupiłam, tylko nieco w innej ilosci
Zbiorowo dziękuję za pochwałę moich jesiennych kompozycji w donicach W weekend udało mi się upolować w B cebulowe. W trzech B wykupiła resztę wszystkich tulipanów. W tym roku preferuję ograniczoną ilość gatunków. Muszę do tych które mam dokupić po kilka opakowań tak, żeby ze wszystkich mieć po 10 paczek czyli po 80 sztuk jednego gatunku. Teraz czekam na drugi rzut. Takie oto kupiłam
Tak zgadza się,odmiana ta sama, wiesz Mirellko może moim stanowisko nie odpowiadało, w pół cieniu rosły, albo tak po prostu coś im nie pasowało, ale z czarnych jestem zadowolona dużo miały cebulek przybyszowych
Szalenstwo cebulowe ))). I ciagle Ci mało ? Hihi
ale zaszalałaś w B ciekawa jestem wiosennego efektu
Zoja nareszcie udało mi się upolować Wszędzie były już końcówki.