Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

tulucy 23:42, 29 sie 2016

Ja omijam B. z daleka, szerokim łukiem
Kupiłam tylko w ogrodniczym przebiśniegi, irysy reticulata i 13 csarskich koron jako odstraszacz na nornice
Kompozycje super, bardzo mi się rozchodnik podoba a zakupów nie pochwalę, bo nie widzę zdjęcia, nie wiem czemu
iwonadm 05:15, 30 sie 2016

Czy byłaś w B w poznaniu a jak tak to w której bo chcę jechać i nie wiem czy coś bedzie
Czy były też te ciemne pełne.?
Madzenka 06:55, 30 sie 2016

Chyba Insekt powinien dowozić tirami cebulowe do swoich sklepów, takie wzięcie ma na forum
kasja83 07:51, 30 sie 2016

Mirello świetne donicowe kompozycje-a ja właśnie szukam inspiracji- co wsadzić do swoich, a tu proszę śiągawka
Zakupy biedronkowe też super-zaszalałaś-to ja swoimi cebulami to się chowam, a ty już przecież masz powsadzane w poprzednich sezonach.Elegant Lady też do mnie mrugały-ale nie wzięłam.Mam całe dwie rabaty do obsadzenia cebulowymi to się powstrzymałam.W koszyczkach sadzisz?
sylwia_slomc... 08:35, 30 sie 2016

Wiem już czemu w naszej B...tak mało było......wszystkie tulipki wykupiłaś u siebie Fajne zakupy
Wrzosik cudny
olga80 09:19, 30 sie 2016

MirellaB napisał(a)
Zbiorowo dziękuję za pochwałę moich jesiennych kompozycji w donicach

W weekend udało mi się upolować w B cebulowe. W trzech B wykupiła resztę wszystkich tulipanów. W tym roku preferuję ograniczoną ilość gatunków. Muszę do tych które mam dokupić po kilka opakowań tak, żeby ze wszystkich mieć po 10 paczek czyli po 80 sztuk jednego gatunku. Teraz czekam na drugi rzut.
Takie oto kupiłam

O matko Mirllka,ale poszalałaś u mnie w B bieda z tulipanami

moja mama miała 3 kolorowe wrzosy w tym roku tylko biały zakwitł
lojalna_ 09:25, 30 sie 2016

Wrzosy fajne )) ja też mam taki wypasiony egzemplarz jeden w tym roku bo mnie wrzosy nie lubią
MirellaB 14:23, 30 sie 2016

tulucy napisał(a)
Ja omijam B. z daleka, szerokim łukiem
Kupiłam tylko w ogrodniczym przebiśniegi, irysy reticulata i 13 csarskich koron jako odstraszacz na nornice
Kompozycje super, bardzo mi się rozchodnik podoba a zakupów nie pochwalę, bo nie widzę zdjęcia, nie wiem czemu

Przebiśniegi z kupnych cebul kiepsko u mnie rosną. Najlepiej dostać od kogoś karpę z ziemią i kwitnącym przebiśniegami
MirellaB 14:24, 30 sie 2016

iwonadm napisał(a)
Czy byłaś w B w poznaniu a jak tak to w której bo chcę jechać i nie wiem czy coś bedzie
Czy były też te ciemne pełne.?

Byłam w B na Górczynie.
Były tylko takie jakie kupiłam
MirellaB 14:32, 30 sie 2016

Madzenka napisał(a)
Chyba Insekt powinien dowozić tirami cebulowe do swoich sklepów, takie wzięcie ma na forum

Wszystkie cebulowe kupione w B ładnie u mnie kwitły, natomiast kupione w innych sklepach gorzej dlatego kupuję teraz w B