Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Iwk4 21:38, 08 lis 2016

MirellaB napisał(a)

Iwonka chodzi mi tylko o to czy to była Hameln?

Mirelko, znalazłam post i niestety nie rozwiązał problemu:
bdan napisał(a)
Iwonko rozplenica ta duża u mnie to kupowana jako rozplenica. Jest u mnie od poczatku mojego ogrodu, ale ją dziele i z dwóch sadzonek mam zrobionych chyba na dzień dzisiejszy chyba z 10 szt. Ta tez jest z podziału, posadzona tam wiosną zeszłego roku
MirellaB 09:03, 09 lis 2016

UrsaMaior napisał(a)

Taaa Ja też się staram, szczególnie w przypadku drzew. Przy moich zastanych nowe muszą być przynajmniej 2-metrowe, bo inaczej jest tak, jakby ich nie było wcale. Cisy kupiłam też duże, żeby nie czekać, ale z grabami zrobiliśmy inaczej - małe sadzonki, bo było ich potrzebnych masakrycznie dużo. No i teraz mnie szlag trafia, bo czekam i czekam, a żywopłotu nie widać:/

Ja czekam na tujki kiedy urosną i będę miała więcej prywatności w ogrodzie i zielone tło
Czekamy razem
MirellaB 09:07, 09 lis 2016

Filemon24 napisał(a)
Mirellko widziałam, że już tulipanki posadzone szykuje sie kolejna piękna wiosna u Ciebie <3

Jak dawno u mnie nie byłaś, super, że nie zapomniałaś o mnie
Tak z cebulowymi koniec tej jesieni
MirellaB 09:12, 09 lis 2016

olga80 napisał(a)

U mnie też tak bajecznie wyglądało rano.Nie miałam czasu jednak na fotki, gorący okres mnie czeka Janek kontuzjowany, remont w kuchni od czwartku zaczynam jestem dopiero na starcie a już mam dość a i jeszcze dalie muszę wykopać czasu i sił brak

Terenia remonty w kuchni i łazience uważam za najbardziej uciążliwe, ale spokojnie na święta będziesz miała nową kuchnię o tym pomysł w chwilach załamania
Co się stało Jankowi?
MirellaB 09:15, 09 lis 2016

Iwk4 napisał(a)

Mirelko, znalazłam post i niestety nie rozwiązał problemu:

Nie rozwiązał
Oby moje w przedogródku się, aż tak nie rozrosły
zoja 09:15, 09 lis 2016

MirellaB napisał(a)

Tak z cebulowymi koniec tej jesieni

a ja nie zdażyłam posadzić jesienią i zima mnie zastała
Pozdrawiam!
Iwk4 09:29, 09 lis 2016

MirellaB napisał(a)

Nie rozwiązał
Oby moje w przedogródku się, aż tak nie rozrosły

To podzielisz
Na nową rabatę będzie
UrsaMaior 09:37, 09 lis 2016

MirellaB napisał(a)

Ja czekam na tujki kiedy urosną i będę miała więcej prywatności w ogrodzie i zielone tło
Czekamy razem

Hihi no to mnie pocieszyłaś
Kawa 10:02, 09 lis 2016

macham
Makao_J 14:47, 09 lis 2016

Hejka Mirella. Ładny taki mroźny widok jest. U Ciebie nie pada jeszcze śnieg? Bo u nas biało choć liczę że to na razie tylko taki epizod i wszystko się stopi.

Masz rację co do tego że remont łazienki i kuchni jest najbardziej uciążliwy. Bez tych miejsc ciężko jest przeżyć cały dzień. U mnie na szczęście już takie się zakończyły. Teraz tylko sypialnie zostały.