Karolka jaskry traktuję jako jednoroczne. Można je wykopać i przechować, ale wiesz, że ja się w takie rzeczy nie bawię
Mówisz, że czosnki się jeszcze wezmą? Ja marnie je widzę w tym roku. Trudno - będę wiedziała, że należy każdego roku trochę dosadzić
Madżenko cieszę się że zdjęcia Ci się podobają. Pochwała od Ciebie dużo dla mnie znaczy
Po cichutku liczę na to, że uda mi się stworzyć duet stipy i tulipanów.
Czosnki i stipa też super - musiało wyglądać pięknie. Zapisałam i w przyszłym roku spróbuję też z takim połączeniem
Madżenko czyli dobrze pamiętałam, że masz / miałaś PF. Dziękuję za informację. Chyba jednak zaryzykuję i dokupię. Staram się unikać jednoroczny roślin na rabatach, zdrowie nie zawsze pozwala mi sadzić ciągle coś innego.
Ania floksy moje mają bardzo wyrazisty fajny kolor w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu. Kępy były duże już w pierwszym roku, bo posadziłam po dwie sztuki do dołka dla lepszego efektu. Ciekawe czy w tym roku będą jeszcze bardziej dorodne
Kasia witam Cię na moim wątku i zapraszam do odwiedzin częściej
Zmiany u mnie duże i to w krótkim czasie. Bardzo zależało mi na poprawie wyglądu ogrodu, bo ciągle coś mi nie pasowało, a wieczne przesadzanie z miejsca na miejsce też dla mnie uciążliwe.
W tym roku drobne poprawki, ale ogrodowych rewolucji już nie planuję
Angelika nie znam tego lnu, ale dziękuję za informację - zapisałam w zeszyciku
Wizytówka - Ogród Mirelli - Wizje chodźcie do mnie blisko najbliżej ...