Ewa mróz zapowiadają, ale w domu fajnie mieć wiosennie
Ania to prawda. U mnie dzisiaj lekki mrozik i poruszy śnieg. Bardziej się obawiam wiosennych przymrozków. W zeszłym roku hortki mi przemarzły
Patrycja zajrzę
Ania jak pięknie puszyście biało - zazdroszczę. Taki śnieg byśmy chcieli mieć podczas ferii, a tu nic

Twoje dzieciątko pewnie zadowolone

A ten mały piesek to Twój?
Aniu jedna koleżanka też Ania dotychczas bez własnego wątku nareszcie go założyła. Czekam na Twój wątek i ciągle będę Cię namawiała
Karolka wyjechałaś z garażu?
Terenia u mnie tylko dwa dni tak było
Iwonka przetykanie bluszcza jest konieczne. Czasem złamie mi się przy tej czynności gałązka, ale z tego miejsca wypuszcza nowe pędy, zresztą bluszcz należy uszczykiwć, żeby ładnie się rozrastał
Iwonka te fioletowe hiacynty to pewnie będą niebieskie. Często kupuję w fioletowych doniczkach, ale nigdy takiego koloru nie miały. Fioletowe tylko w internecie ogladałam.
Pierwszy raz kupiłam w żółtej doniczce i czekam na rozkwit jaki będzie. Żółty nie będzie, bo to już mi pani w kwiaciarni powiedziała. Ma być kremowy
Kamila jeden jest cięty już od dwóch lat, pozostałe mają jeszcze trochę miejsca do rozrośnięcia się, później będą ostro cięte
Zoja daj szansę bluszczowi i miej więcej cierpliwości do niego, a super Ci się odwdzięczy. Polecam po posadzeniu uciętych gałązek podlanie ukorzeniaczem
Wizytówka - Ogród Mirelli - Wizje chodźcie do mnie blisko najbliżej ...