Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 10:50, 07 lut 2017

Aga z takim stwierdzeniem odnośnie floksów się nie spotkałam, ale całkiem możliwe, że tak jest. Moje floksy rosną w pełnym słońcu
MirellaB 10:57, 07 lut 2017

Terenia szczęśliwie się składa, że nie mam brzydkich widoków dookoła. Bluszcz posadziłam, bo bardzo podoba mi się zielona bluszczowa ściana. Mojego trzymam w ryzach, nie pozwalam mu zawładnąć rabatą igiełkową W tym roku zarośnie całkowicie miejsca pod tujami. Odejdzie mi wyrywanie chwastów
MirellaB 11:25, 07 lut 2017

Ewa mróz zapowiadają, ale w domu fajnie mieć wiosennie

Ania to prawda. U mnie dzisiaj lekki mrozik i poruszy śnieg. Bardziej się obawiam wiosennych przymrozków. W zeszłym roku hortki mi przemarzły

Patrycja zajrzę

Ania jak pięknie puszyście biało - zazdroszczę. Taki śnieg byśmy chcieli mieć podczas ferii, a tu nic Twoje dzieciątko pewnie zadowolone A ten mały piesek to Twój?
Aniu jedna koleżanka też Ania dotychczas bez własnego wątku nareszcie go założyła. Czekam na Twój wątek i ciągle będę Cię namawiała

Karolka wyjechałaś z garażu?

Terenia u mnie tylko dwa dni tak było

Iwonka przetykanie bluszcza jest konieczne. Czasem złamie mi się przy tej czynności gałązka, ale z tego miejsca wypuszcza nowe pędy, zresztą bluszcz należy uszczykiwć, żeby ładnie się rozrastał
Iwonka te fioletowe hiacynty to pewnie będą niebieskie. Często kupuję w fioletowych doniczkach, ale nigdy takiego koloru nie miały. Fioletowe tylko w internecie ogladałam.
Pierwszy raz kupiłam w żółtej doniczce i czekam na rozkwit jaki będzie. Żółty nie będzie, bo to już mi pani w kwiaciarni powiedziała. Ma być kremowy

Kamila jeden jest cięty już od dwóch lat, pozostałe mają jeszcze trochę miejsca do rozrośnięcia się, później będą ostro cięte

Zoja daj szansę bluszczowi i miej więcej cierpliwości do niego, a super Ci się odwdzięczy. Polecam po posadzeniu uciętych gałązek podlanie ukorzeniaczem
Kawa 11:28, 07 lut 2017

Mirellko super będzie jak całkowicie zasłoni siatkę
u mnie pogoda pod psem
patrycja 11:40, 07 lut 2017

dzięki ci bardzo
andziurex 11:42, 07 lut 2017

Mirella, u mnie dzisiaj też śnieży Gonię to w Waszą stronę, na zachód
Kochana, ten piesek mój, a w zasadzie suczka, którą ktoś nam podrzucił szczenną na budowę naszego domu tuż przed przeprowadzką. Przywoziłam jej jedzenie, moi pracownicy też ją dokarmiali, a ona pilnowała budowy i już została z nami. Jest u nas ponad 7 lat, a mój młodszy syn wychowuje się z nią od niemowlaka i jest z nią bardzo zżyty, zawsze dzieli się z nią jedzeniem.
MirellaB 12:50, 07 lut 2017

Kamila tak będzie super U mnie też taka sama pogoda

Patrycja byłam, ale niewiele pomogłam

MirellaB 12:54, 07 lut 2017

Ania to fajnie, że psinę przygarnęłaś. Widać, że też masz dobre serce dla skrzywdzonych psiaków. Mój Kubuś też od urodzenia wychowuje się z psami

To jest przyjaźń

Mixtoorka 15:25, 07 lut 2017

Ooo jakie to słodkie

Mirellko wyjechałam, wujek mi piachem sypnął podjazd uff
anbu 15:29, 07 lut 2017

Wszystkie zdjęcia super ale ostatnie szczególnie mocno mnie za serce chwyciło